Лайм

Анатолій Анатоліч на заході у США заговорив російською: ведучий назвав причину

Шоумен прокоментував скандальний ролик, який вже оприлюднили у мережі

Анатолій Анатоліч, який нещодавно висловлювався про виїзд з України у період війни, став ведучим благодійного заходу Big Money Forum у США. Зі сцени шоумен говорив трьома мовами: українською, англійською та російською.

Згодом чоловік пояснив, чому вів захід російською в тому числі. За його словами, це було прохання з боку організаторів, оскільки на події були присутні люди з різних країн. Пояснення з цього приводу Анатоліч висловив у коментарі "Музвару".

Читайте також: Готова взяти на роботу: Лобода заступилася за таксиста, який відмовився розмовляти українською.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"Це відео записано на Big Money Forum у США, де я був ведучим чотирьох заходів у чотирьох штатах. Івент був на сто відсотків благодійним, всі кошти йшли в UNITED24. Я вів українською, англійською і деякі речі, на прохання організаторів дублював російською, бо в залі були казахи, молдовани, латиші та естонці. І навіть білоруси, і, можливо, колишні росіяни, нині американці", - заявив ведучий, коментуючи ролик, де чутно, як він говорить російською.

Шоумен наголосив, що захід мав абсолютно благодійну мету і всі кошти будуть переведені урядовій платформі UNITED24. Окрім того він додав, що всі гості Big Money Forum підтримують Україну у війні проти Росії, оскільки їх одразу попередили, що квиток - це автоматичний донат на допомогу ЗСУ.

"Кожному з гостей на початку івенту було озвучено, що квиток — це вже автоматичний донат на дрони для знищення російського окупанта. Я це озвучував не для українців російською мовою, зокрема", - зазначив ведучий.

Читайте на тему: Частина нацистської системи: Анатолій Анатоліч засудив Шепелєва, який знімає передачу в Маріуполі.

Нагадаємо, нещодавно через російську мову розкритикували соліста гурту "Пошлая Молли". Кирило Тимошенко заявив, що "полякам варто вивчити російську мову, а також вступити в Російську імперію". Пізніше артист опублікував відео з вибаченнями та пояснив, що це був невдалий жарт. Подробиці - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкін відреагував на обстріл Харкова. Артист висловив співчуття потерпілим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна розірвала стосунки з молодим коханим. Причиною розриву став напружений робочий графік артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Військовий Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, показав свіже фото. Чоловік у колісному кріслі прогулювався разом зі своєю дружиною