Лайм

Онук Софії Ротару після втечі за кордон розповів, чим займається в Європі

Відомо, що якийсь час хлопець мешкав у Парижі

Онук Софії Ротару виїхав з України ще влітку минулого року, і на даний момент він активно зосереджується на розвитку своєї музичної кар'єри. У інтерв'ю виданню Metal 29-річний хлопець розповів про випуск нового музичного альбому Amadeus, а також про плани на майбутнє.

Зокрема, Євдокименко заявив, що "світ та суспільство завжди переживають трансформації", і у такі моменти важливо "зберігати моральну гідність і шукати вирішення проблем через єдність". Про повномасштабну війну, яка триває на його Батьківщині вже другий рік поспіль, він згадав лише побіжно, а про рідну країну не обмовився і словом.

Читайте також: Онуці Софії Ротару виповнилося 22 роки: як виглядає і де живе Софія Євдокименко.

Онук Ротару Анатолій будує кар'єру під псевдонімом SHMNФото: instagram.com/shmn

"На мою думку, суспільство та світ завжди переживають зміни та трансформації. Однак я вважаю, що є кілька моментів, які, на мою думку, важливо висвітлити у 2023 році. На даний момент приголомшливий технологічний прогрес випереджає людську еволюцію, що призводить до загального неврозу населення світу. Важливо зробити крок назад, щоб зробити два кроки вперед", - сказав Анатолій.

"Знову ж таки, важливо згадати самоспостереження та внутрішній діалог, які, на мою думку, можуть допомогти людям у часи кризи. Наша увага приділяється невідновлюваному ресурсу, який стикається з загрозою в поточному технологічному та соціальному кліматі. Недавня пандемія та триваюча війна мають величезний вплив на людство, тому я вважаю, що для нас важливо зберігати моральну гідність і шукати вирішення через єдність", - також зазначив він.

У найближчі роки Анатолій Євдокименко планує створити власний лейбл, який буде зосереджуватися на розкритті нових талантів, а також він хоче спробувати себе у ролі написання пісень для своєї музики.

"У найближчі п’ять років я маю на меті створити третій і останній проект музичної трилогії. Ще одна мета, яку я ставлю як музиканта, — створити власний фірмовий звук і створити музичний колектив/лейбл, який би зосереджувався на дослідженні та розвитку нових талантів. Я також маю намір включити власний спів і написання пісень у свою музику - те, що я вивчав і досліджував останні пару років", - сказав онук відомої українки.

Читайте на тему: Росіяни хочуть провести "націоналізацію": що зараз з готелем Софії Ротару в окупованому Криму.

Фото: instagram.com/shmn

Нагадаємо у березні 2022 року, у перші дні повномасштабного вторгнення РФ в Україну, Анатолій разом із своїм батьком Русланом намагалися переправитися з України до Молдови на човні. Їх, а також інших семеро осіб, було затримано на ділянці українсько-молдавського кордону в Могилів-Подільському. Вісім із дев'яти затриманих були громадянами України призовного віку. Також з ними був один громадянин Молдови, який теж планував переправитися до іншої країни на човні.

Цей інцидент ні Євдокименко, ні його батько, ні тим паче Софія Михайлівна не коментували. Проте відомо, що через кілька місяців Євдокименку вдалося виїхати до Парижа, про що свідчили його фотографії у соцмережах. Хлопець не став уточнювати, яким саме чином перетнув кордон України.

Ротару з онукомФото: instagram.com/shmn

Що стосується самої Софії Ротару, то вона висловила проукраїнську позицію, і іноді виходить на зв'язок з підписниками у своєму блозі в Instagram. Життя єдиного сина та онуків виконавиця не поспішає коментувати. Але нещодавно сестра артистки Ауріка зізналася, що Софія Михайлівна разом із сином Русланом мешкають у заміському будинку у селі П'ятихатки під Києвом. Детальніше про це - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У США пройшов бал Інституту костюма Met Gala 2024: найкращі образи зірок

В якому вбранні зірки з'явилися на килимовій доріжці Інституту костюма Met Gala 2024

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео