Лайм

У нас буде шестеро дітей: Тимур Мірошниченко отримав нагороду “Тато року-2023”

Цю премію шоумен здобув вперше у 2021-му

У Києві відбулася церемонія нагородження всеукраїнської премії "Тато року-2023", і спеціальну нагороду отримав ведучий та багатодітний батько Тимур Мірошниченко. Організатори премії поділилися, що зробили вибір на його користь, оскільки своїм прикладом чоловік надихає багатьох на усиновлення в Україні.

Нагороду отримала дружина шоумена Інна Мірошниченко, бо він не зміг бути присутнім на події, повідомляє пресслужба. Проте знаменитість записав вітальне відео. "Надзвичайно приємно отримати цю нагороду. Величезне спасибі за вибір. Я думаю, що ця нагорода присвячується всім татам, які вже давно зрозуміли, що між мамою і татом немає жодної різниці для дитини, в першу чергу. Тому ми маємо вміти все, любити безмежно і цінувати. Дякую!" - сказав він.

Читайте також: Катя Осадча розповіла, чи буде всиновлювати дитину з Юрієм Горбуновим.

Фото: пресслужба 1+1

Своєю чергою Інна Мірошниченко розповіла, що вони з чоловіком хочуть шестеро дітей, і наразі вже виховують трьох. Крім того, нещодавно стало відомо, що обраниця ведучого подала документи на усиновлення другої дитини і пояснила, чому цього разу буде проходити весь процес самостійно.

"У нас зараз троє і ми йдемо на четверту дитину. На днях я сказала чоловіку: «У нас буде шестеро дітей», він запитав чи зараз вже купувати автобус, чи пізніше. Коли поруч такий тато, жінка готова на все: народжувати, всиновлювати, любити, обіймати і дарувати тепло. Дякую всім татам, які сьогодні номіновані, які отримують нагороди, за те, що вони є, завдяки вам є ваші класні дружини, ростуть ваші класні діти, і надихаються наші класні українці", - сказала багатодітна мама.

"Для мене і для всіх, напевно, найважливіша якість у тата – це здатність безумовно любити свою дитину, дозволяти їй помилятися, не відповідати очікуванням, дозволяти бути не такою, як ти хотів би чи хтось хотів би, дозволяти бути незручною, плаксивою, неслухняною, але коханою дитиною. Коли тато показує це все дитині, потім вона виростає щасливим, реалізованим, незакомплексованим дорослим. Це задача не тільки тата, а й мами, створити всі умови для того, щоб дитина могла проявлятися, бути різною, аби потім просто вирости і у 15 років сказати, а нащо мені ця підліткова криза, якщо я вже це все прожила? Тому я дуже вдячна за увагу до моєї сім’ї, до мого чоловіка. Якби не такий чоловік як Тимур, я напевно і про першу дитину б не подумала", - також висловилася вона про виховання дітей.

Читайте на тему: Перша вагітність перервалася: дружина Тимура Мірошниченка розповіла про викидень.

Фото: пресслужба 1+1

Нагадаємо, Тимур та Інна Мірошниченки виховують трьох дітей: 5-річну Мію, 3-річного Марка та 2-річного Марселя, якого пара всиновила кілька місяців тому. У соцмережах родина активно розповідає подробиці життя малюка у новій родині, а також ділиться складнощами усиновлення.

Першу нагороду Тато року Тимур Мірошниченко отримав ще у 2021 році. Всеукраїнська премія була започаткована у 2019 році сайтом для батьків 4mama.ua (EdiMedia Ukraine). Мета заходу - відзначення тат України, які трансформували образ батька на шляху усвідомленого батьківства та зробили його трендом сучасності.

  • Закривають у шафах, ламають кінцівки: раніше Інна Мірошниченко розповіла про життя дітей у дитбудинках.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця