Лайм

Був класним другом: подруга Сергія Сивохо розповіла, як він допомагав Ніні Матвієнко перед смертю

Життя знаменитості забрала хвороба

3 листопада у Києві відбулося прощання з шоуменом Сергієм Сивохо, який помер 17 жовтня у Німеччині через хронічну хворобу легень. Радіоведуча Анна Свиридова, яка була близькою подругою чоловіка, розповіла, що навіть в останні дні життя він знаходив у собі сили допомагати іншим.

У коментарі виданню OBOZREVATEL Свиридова поділилася, що звернулася до Сергія з проханням допомогти співачці Ніні Митрофанівні з лікарями, яка, нагадаємо, пішла з життя 8 жовтня. На це прохання гуморист не відмовив, при тому, що сам мав проблеми зі здоров'ям і був не в найкращій формі. Але про свій стан під час розмови з подругою все ж вирішив промовчати.

Читайте також: Після прощання в Києві прах Сергія Сивохо перевезуть у Донецьк: його поховають біля рідних.

Анна Свиридова і Сергій СивохоФото: facebook

"За кілька тижнів до його смерті я йому зателефонувала, кажу: "Ніні Матвієнко зле, не підкажеш лікарів?". Він порадив, куди можна звернутися. Я передала цю інформацію. А про себе, як завжди: все добре. Навіть у голосі не відчула, що, можливо, все не так зі здоров’ям", - пригадує Свиридова.

"Я знала, як і всі, що він хворіє багато років. Це ж все відбувалося на наших очах. Його дружина Таня – дуже сильна жінка. Завдяки їй він протримався стільки років. У них дуже міцна родина. Вона за ним була, як за кам’яною стіною, а він – за нею", - також каже вона.

Зі Свиридовою Сивохо дружив багато років, вони разом працювали на радіо "П'ятниця". Жінка зізнається, що ведучий був хорошим другом: "Сергій був дуже класним другом – це, напевне, для мене його риса, яку особливо виділяла за роки, коли працювали разом. На радіо "П’ятниця" він був запрошеною зіркою, блискуче вів свої ефіри. За кадром завжди класно ставився до всіх у колективі, вітав із днем народження, приходив до нас у гості просто так".

Читайте на тему: Меттью Перрі поховали на приватній церемонії через 6 днів після його смерті: фото і відео.

Фото: instagram.com/lazarevatut

Нагадаємо, життя Сергія Сивохо обірвалося у 54 роки. Його не стало у Німеччині внаслідок хронічної хвороби легень, яку діагностували ще у дитинстві. Він звернувся до закордонних фахівців на консультацію і опинився у лікарні, через тиждень знаменитості не стало.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування