Лайм

Вигоди нема: продюсер Ясинський заявив, що Кондратюк хоче ускладнити життя Козловському

Чоловік озвучив свою думку

Продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський висловився про конфлікт Віталія Козловського та Ігоря Кондратюка. Нагадаємо, між ними виникли непорозуміння після припинення співпраці у 2012 році, і наразі артист-військовослужбовець винен своєму колишньому наставнику близько 1,5 млн гривень.

Ясинський прокоментував скандал між продюсером та його екс-підопічним. У розмові зі Славою Дьоміним чоловік заявив, що справа не лише у грошах. На його думку, між Кондратюком та Козловським сталося щось значно серйозніше, що не дозволяє обом вичерпати конфлікт.

Читайте також: Прощався з життям: подруга Козловського розповіла про його небезпечну службу в Нацгвардії.

Михайло ЯсинськийФото: instagram.com/mikeyasinsky

"Тут скоріше йдеться про те, що Кондратюку не хочеться заробляти. Він зовсім про інше. Він хоче ускладнювати життя Віталіка. Не можна заробити з артиста, який не заробляє. Де інтерес? Де вигода? Її нема. Це виключно емоційна складова двох людей, які щось не поділили. І нікому незрозуміло", - сказав Ясинський.

"Віталік дуже відкрита, романтична, молода, з юною душею людина. Чомусь вона пішла на зарубу з людиною, яка сиділа в команді, вибачте, "Що? Де? Коли?". Тобто ця людина досить потужна й інтелектуальна. В принципі, йому б і зараз, на мій погляд, не треба було йти на цей діалог із Кондратюком, не маючи поруч людини відповідного рівня. Тобто потужного, досвідченого юриста", - також зазначив він.

Читайте на тему: Продюсер Вадим Лисиця натякнув, що Кондратюк несправедливо виграв суди у Віталія Козловського.

Фото: Facebook/ Instagram

Нещодавно Віталій Козловський запропонував Кондратюку мирову угоду, щоб нарешті дійти згоди у конфлікті та вичерпати його. У відповідь виконавець отримав відмову, яку Кондратюк пояснив заявою, що рішення судів вже давно все вирішили. Також продюсер додав, що Козловський "поводився неадекватно" та "не йшов на контакт раніше". Пізніше співак заявив, що колишній наставник, можливо б, розумів би його, якби сини чоловіка служили на фронті. Проте, оскільки це не так, Кондратюку, за словами артиста, складно зрозуміти всю ситуацію, що склалася на даний момент.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита