Лайм

Завжди на коні: 50-річний Андрій Данилко показав, як виглядав у дитинстві

Нещодавно артист зізнався, як ставиться до віку

Український виконавець Андрій Данилко, який нещодавно відзначив 50-річний ювілей, подякував колегам та шанувальникам за привітання. Зокрема, у соцмережах він опублікував відповідний пост, а також поділився архівним фото.

На сторінці знаменитості в Instagram з'явився кадр, зроблений ще у 1977 році. На ньому майбутня зірка постав маленьким хлопчиком, який допитливо дивився в об'єктив. "Дуже дякую всім за привітання! Не встигаю відповідати… Фото: "Завжди на коні". Полтава, 1977", - йдеться у підписі до світлини.

Читайте також: Це я зараз розумію: Андрій Данилко розповів, чому у нього не склалося із сім'єю.

Фото: instagram.com/v_serduchka

Тим часом у коментарях користувачі мережі продовжують вітати чоловіка з днем народження, який був 2 жовтня. Також чимало людей пишуть про те, що "як маленького Андрія посадили на коня, так все життя він на коні і тримається". Крім того, шанувальники продовжують висловлювати свої слова про неймовірний талант Данилка та захоплюватися його артистизмом.

Своєю чергою сам виконавець у ювілей заявив, що для нього цифра у паспорті є неважливою, оскільки він і досі почуває себе як у студентські роки. Більше того, чоловік зауважив, що любить жартувати, як і колись, та має грандіозні плани на майбутнє.

"Для мене всі ці паспортні цифри не мають жодного значення. Важливі лише внутрішні відчуття, а в душі я й досі почуваюся студентом. Любимо з Інною подуркувати та покепкувати одне з одного. І після 50-ти нічого не зміниться. У мене купа справ і планів, творчих і не тільки, тому паритися через вік у мене немає часу", - говорив він.

Читайте на тему: Путінська верхівка не врахувала цей момент: Данилко назвав різницю між українцями та росіянами.

Фото: Wikipedia

Нагадаємо, Андрій Данилко - український актор, співак, сценарист, телеведучий, композитор. Народний артист України. Відомий також під жіночим сценічним іменем Вєрки Сердючки. З 2016 по 2020 рік був членом журі шоу "Євробачення. Національний відбір". У 2007 році представляв Україну на "Євробаченні", де посів друге місце з результатом 235 балів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували