Лайм

Хотів їх вивести: Арсен Мірзоян розповів про появу Мойсеєнка і Данильця на похороні Ніни Матвієнко

Зять покійної артистки ледь не влаштував скандал

На прощанні з Ніною Матвієнко, яке пройшло в Києві 11 жовтня 2023 року, раптово з'явилися "Кролики" Володимир Мойсеєнко та Володимир Данилець - гумористи, які раніше неодноразово підтримували наративи кремлівської пропаганди, говорили про "братні народи" і жодного разу публічно не засудили російське вторгення в Україну.

Читайте також: Українці зірвали виступи "кроликів" Мойсеєнка та Данильця у США і Канаді: коміки підтримували РФ.

Фото: скріншот youtube.com/@SlavaDomin

Їхня поява обурила багатьох українців, включаючи найближчих родичів покійної артистки. В інтерв'ю Славі Дьоміну зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян зізнався, що хотів вивести їх із будівлі Національної філармонії, де відбувалося публічне прощення. Чоловіка відмовили влаштовувати скандал у день похорону.

"Я не знаю, хто їх запросив. Ми не запрошували нікого. Там стояв мій знайомий, і я кажу: "Макс, давай їх прибирати". Мене почали зупиняти: "Арсен, не роби цього, не вистачало ще тут скандалу". Хоча хотів їх вивести, але потім відійшов", - поділився артист, який регулярно їздить на передову з волонтерською допомогою для українських військових.

Мірзоян знімає зі своєї родини всю відповідальність за появу одіозних гумористів: "Ніхто нічого не погоджував. Ми просто оголосили, де буде прощання і коли. На цьому все".

Читайте також: Їй дуже різко стало погано: Арсен Мірзоян розповів, на що хворіла покійна Ніна Матвієнко.

Фото: t.me/muzvar_ua

Причини візиту Мойсеєнка та Данильця Мірзоян не знає, оскільки вони не були близькими до їхньої родини. "Я взагалі спитав би, що вони роблять в Україні, - висловився він. - Я хотів їх вивести ще раніше, щоб вони не встигли і підійти. Але мені сказали: "Арсене, не чіпай, якщо вони хочуть попрощатися"".

Володимир Мойсеєнко та Володимир Данилець зайняли антиукраїнську позицію ще після початку війни у 2014 році. На каналах Медведчука вони висміювали Україну та її громадян, співали про дружбу з Росією, підтримували російську пропаганду про "фашистів", які кричать "Слава Україні". Також вони виступали на російських телеканалах у пропагандистських програмах, зокрема скандальному "Телемості між Росією та Україною "Треба поговорити"" у 2019 році.

Раніше Павло Зібров розповів, де під час війни живе син зрадниці Таїсії Повалій Денис.

Цікаві новини для вас:

Прокурор попросив: Остапа Ступку хочуть ув'язнити на 3 роки за п'яну ДТП у Києві.

Де зараз Тетяна Денісова, яка була зіркою українських танцювальних шоу, а потім втекла до РФ.

Полонені зеки, синя шваль: у мережі сміються над "новим" кліпом Ані Лорак на підтримку ЗСУ.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео