Лайм

Їй дуже різко стало погано: Арсен Мірзоян вперше озвучив причину смерті Ніни Матвієнко

Співачка померла 8 жовтня 2023 року

11 жовтня у Києві пройшов похорон Ніни Матвієнко, яка померла трьома днями раніше напередодні свого 76-річчя. Смерть знаменитої співачки приголомшила багатьох, адже вона ніколи публічно не скаржилася на проблеми зі здоров'ям. Друзі та колеги Ніни Митрофанівни натякали, що вона мала онкологічне захворювання, і тепер в інтерв'ю Славі Дьоміну це підтвердив її зять Арсен Мірзоян.

З моменту встановлення діагнозу до смерті Ніни Матвієнко пройшов всього місяць. Сім'я не знає, коли почалася хвороба, але стан артистки різко погіршився.

Читайте також: Не встигла подарувати на день народження: Тоня Матвієнко вшанувала пам'ять мами зворушливою піснею.

Фото: https://www.instagram.com/tonya_matvienko

"Вона ніколи не скаржилася, а потім їй дуже різко стало погано. Ми не розуміли, що це може бути, але ніхто не міг подумати, що це так серйозно, - сказав Мірзоян. - Було важко її бачити, важко було приїжджати до лікарні. Ніна Митрофанівна просила, щоб чоловіки не з'являлися, тільки дівчата. Не хотіла, щоб ми її такою бачили. А потім уже їздили всі, хто міг, хто був вільний".

Ніна Матвієнко ніколи не хотіла, щоб її вважали слабкою. Вона вела здоровий спосіб життя, дотримувалася дієт, вважала себе здоровою людиною і не скаржилася на болі. На поради рідних ходити лікарями і здавати аналізи відповідала відмовою: "Я добре почуваюся".

Операції не змогли врятувати життя Ніни Митрофанівни. Лікарі не давали жодних позитивних прогнозів, але й не говорили, що смерть неминуча. "Всі розуміли, хто у реанімації. Лікарям було складно брати на себе відповідальність", - каже Мірзоян.

Читайте також: Марія Бурмака заступилася за покійну Ніну Матвієнко після згадок про її суперечливі висловлювання.

Фото: https://www.instagram.com/tonya_matvienko/

Зять артистки не застав її останній день. Він не знає, чи Ніна Матвієнко усвідомлювала наближення смерті, але згадує її останні слова. "Запитувала просто, коли це закінчиться. Вона просто хотіла, щоб усе це якось закінчилося", - говорить він.

Останні дні знаменитої української співачки не були позбавлені її улюблених звичок, про що з теплотою згадує Мірзоян.

"До останніх днів привозили її улюблений лате без кофеїну. Я питав у лікарів: "Як ви їй даєте лате після таких операцій? Там же молоко". Лікар мені пояснював, що це якось запускає її систему травлення. Вона барала трубочку. Вересень був теплий, і вона гуляла босоніж по траві", - каже він.

Вдаватися в деталі онкологічного діагнозу Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян не став. Він залишив це своїй дружині Тоні Матвієнко, яка має в телефоні й останні слова матері. Відомо, що сама Ніна Митрофанівна не хотіла, щоб на похороні говорили про її хворобу.

Фото: Роман Пєтушков

Тим часом у Києві хочуть назвати вулицю на честь покійної Ніни Матвієнко – ініціативу підтримали не всі.

Цікаві новини для вас:

Іконописець і монах: що відомо про синів Ніни Матвієнко Івана та Андрія.

Онука Ніни Матвієнко Уляна вразила неймовірною схожістю з покійною співачкою: фото.

Був класним другом: подруга Сергія Сивохо розповіла, як він допомагав Ніні Матвієнко перед смертю.

Новини партнерів

Читайте також

Діти щасливі: Наталія Могилевська показала прийомних доньок на рідкісних кадрах

Відома українська співачка Наталія Могилевська порадувала своїх доньок Софію та Мішель незвичною рослиною, яка харчується комахами

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Український боксер Олександр Усик показав фото з американським репером Снуп Доггом та подякував йому за підтримку

Справжній україномовний хлопчик: Даша Квіткова розповіла про виховання дворічного сина Лева

Популярна блогерка Даша Квіткова підкреслила, що її дворічний син Лев не знає російських слів та суржика, а говорить лише українською