Лайм

Українка Ангеліна Усанова з'явилася у півфіналі "Міс Всесвіт-2023" у символічній сукні: фото

Дівчина прокоментувала вихід в унікальному вбранні

У Сальвадорі відбувся півфінал конкурсу краси "Міс Всесвіт-2023", на якому Україну представляє киянка Ангеліна Усанова. В рамках заходу вона з'явилася в унікальній сукні Phoenix Rising, що символізує чистий лист.

На Instagram-сторінці "Міс Всесвіт Україна" розповідається про вбрання детальніше. Зокрема, там зазначається що дизайнеркою є Iris Van Herpen. Вона відома тим, що створювала образи для Бейонсе, Наомі Кемпбелл, Кари Делевінь, Тільди Суінтон, Rita Ora, Кейт Бланшетт та низки інших знаменитих імен.

Читайте також: Яким буде національний костюм українки Ангеліни Усанової на конкурсі "Міс Всесвіт-2023": фото.

Ангеліна Усанова в сукні Phoenix RisingФото: instagram.com/missukraine_universe

Сукня Phoenix Rising входить до колекції Carte Blanche, що означає "чистий лист", "біла карта", але дизайнерка вкладає в цю назву значення "повна свобода". Вбрання з цієї колекції зображають хоробрість та вшановують жіноче право на красу.

"Україна, яку хотіли знищити і спалити, повстає з попелу, як птах Фенікс, і відроджується у повній свободі, справжній незалежності та красі", – саме такий меседж вкладає Ангеліна, коментуючи свій вихід в цьому вечірньому одязі.

Фото: Getty Images

Так, можна побачити, що вбрання виконане у чорному, кремовому та золотому кольорах, має об'ємні вставки по всій довжині, а також напівпрозору довгу спідницю, яка тягнеться підлогою. Сукня приталена і має виріз внизу, що дозволяє українці продемонструвати фігуру. Завершають унікальний образ вечірній макіяж, об'ємно укладене волосся та взуття на підборах.

Читайте на тему: Українка Ангеліна Усанова відповіла, чи спілкується з учасницею з Росії на "Міс Всесвіт".

Окрім того, в рамках півфіналу Усанова продемонструвала вихід в іншій коктейльній сукні, яка була приємного бірюзового відтінку та мала ефектний виріз в зоні декольте.

Фото: instagram.com/usanova.life

Також Ангеліна вийшла на сцену у купальнику в рамках іншої частини півфіналу. Вона постала у червоному суцільному купальному вбранні з глибоким вирізом в зоні грудей. Доповнили образ розпущене волосся, об'ємні сережки та взуття на підборах.

Фото: instagram.com/usanova.life

В Instagram-stories модель та виконавиця також поділилася деякими іншими подробицями. Вона розповіла, як учасниці потрапляють до топ-20. Аби опинитися у їх числі, дівчині потрібно дотриматися низки встановлених конкурсом правил:

"Анкета учасниці, яку я заповнювала близько місяця, тому що потрібно було надати якомога більше інформації про себе та свою діяльність. Закрите інтерв'ю. Preliminary Competition, де учасниці виходять на сцену коктейльних та вечірніх сукнях, а також купальних костюмах. Також важливим є те, як поводить себе делегатка під час підготовки до конкурсу та чи відповідає цінностям організації "Міс Всесвіт". Є ще багато-багато інших факторів… Все це впливає на те, кого оберуть до топ-20".

Читайте на нашому сайті: Мене вигнали з дому: "Міс Всесвіт Україна-2023" розповіла про зраду чоловіка з найкращою подругою.

Фото: instagram.com/stories/missukraine_universe

Також представниця України на конкурсі краси поділилася, що українці зможуть переглянути трансляцію на YouTube-каналі "Міс Всесвіт", яка відбудеться у ніч з 18 на 19 листопада о 3:00 ночі.

Фото: instagram.com/stories/missukraine_universe

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності