Лайм

Українка Ангеліна Усанова відповіла, чи спілкується з учасницею з Росії на "Міс Всесвіт"

Цьогоріч організатори знову допустили до участі країну-терористку

18 листопада відбудеться фінал конкурсу "Міс Всесвіт-2023", де Україну представить киянка Ангеліна Усанова. Учасниці вже прибули до Сальвадора і встигли познайомитися. Українка відповіла, які в неї стосунки з конкурсанткою з Росії – країну-агресорку цьогоріч представляє Маргарита Голубєва.

Відповідаючи на запитання підписників в Instagram-історіях, Ангеліна сказала, що не спілкується з росіянкою на конкурсі. За словами Усанової, вони з Голубєвою живуть на різних поверхах і ніяк не контактують.

Читайте також: Яким буде національний костюм українки Ангелини Усанової на конкурсі "Міс Всесвіт-2023": фото.

Фото: instagram.com/usanova.life

"Представниця Росії не виявляє жодного інтересу зі мною спілкуватися. Крім того, ми знаходимося на різних поверхах, у різних групах і маємо зовсім різні плани на день. Тому ми взагалі не бачимося", - сказала "Міс Всесвіт Україна-2023".

Напередодні, на одному із заходів в межах конкурсу, організатори посадили українку та росіянку поряд, за один стіл. Усанова не помінялася місцями з іншими учасницями, як це зробила Вікторія Апанасенко минулого року під час групового фото. При цьому за виразом обличчя Ангеліни було помітно, що їй неприємно таке "сусідство".

Читайте також: Не дали мікрофон: Вікторії Апанасенко на "Міс Всесвіті" завадили говорити про війну.

Фото: instagram.com/missuniverse

Представниця України на гала-вечорі була одягнена в сукню у національних тонах, тоді як учасниця з країни-терористки обрала червоне вбрання – кольору крові.

Фото: instagram.com/margolenser

Нагадаємо, що минулорічна представниця РФ вийшла на "Міс Всесвіт-2022" в образі "корони російської імперії" темно-червоного кольору - такий цинізм під час війни засудили у мережі. Також вбрання росіянки висміяли через "відсутність атрибутів країни-окупанта: крадену пральну машину та унітаз".

Раніше українка з Херсона, яка перемогла на конкурсі "Місіс Світу 2023", трималася за руки з росіянкою. Після критики українців Ірина Безсмертна пояснила свій вчинок.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа