Лайм

40 днів після смерті Ніни Матвієнко: донька співачки вшанувала її пам'ять зворушливим відео

Зірка померла 8 жовтня

16 листопада минуло 40 днів, як не стало відомої української виконавиці Ніни Матвієнко. Лише нещодавно її зять, чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян вперше озвучив причину смерті знаменитості.

Донька артистки на 40-й день після її смерті опублікувала зворушливий ролик, аби таким чином вшанувати пам'ять матері. Так, на щемливих архівних кадрах можна побачити усміхнену Ніну Митрофанівну яка біжить узбережжям моря, наздоганяючи маленьку онуку Ніну. "Лети, моя Лебідко. 40 днів", - йдеться у підписі до відео.

Читайте також: Точно чимось володіла: Павло Зібров згадав, як Ніна Матвієнко зцілила його від хвороби.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Також у Instagram-stories Антоніна оприлюднила фотографію покійної матері, де та позувала з усмішкою, у чорному пальті та темній хустині. У коментарях колеги та шанувальники пишуть про те, що відома українка назавжди залишиться в їхній пам'яті. Ось деякі коментарі користувачів мережі:

"Вона жива. Жива вічно, просто зараз не з нами, але в наших серцях, так і на небі", "Яка краса ці відео! Як болить. Які ми щасливі, що знали вас! Які щасливі, що маємо ваші пісні, ваш голос в серці!", "Ваша лебідка завжди буде в нашій пам'яті. А ви - її продовження".

Читайте на тему: Хотів їх вивести: Арсен Мірзоян розповів про появу Мойсеєнка і Данильця на похороні Ніни Матвієнко.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Нагадаємо, життя Ніни Матвієнко обірвалося 8 жовтня, і це стало шоком для її прихильників. Згодом у мережі заговорили про те, що виконавиця мала проблеми зі здоров'ям та останні дні свого життя провела у лікарні. Колеги артистки повідомляли про те, що вона мала серйозний діагноз, який не поспішали озвучувати її рідні. Лише нещодавно Мірзоян підтвердив, що життя знаменитості забрала онкологія.

Також після смерті матері Тоня Матвієнко присвятила їй зворушливу композицію, яку мала подарувати на день народження. 10 жовтня співачці мало виповнитися 76 років, однак її життя обірвалося за два дні до свята.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil