Лайм

Дружина Остапчука Катерина Полтавська показала, як зав'язалися їхні стосунки: фото

Також дівчина висловилася про святкування весілля

Третя дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла про початок стосунків зі своїм майбутнім чоловіком. Вона опублікувала перше листування із ним, у якому можна побачити, що ведучому заблокували сторінку в Instagram, і з цієї причини він звернувся до дівчини за допомогою.

Скриншот повідомлень із Остапчуком Полтавська оприлюднила в Instagram-stories. 23-річна дівчина вирішила проблему шоумена і взамін пожартувала про знижку на проведення власного весілля. Володимир відреагував та жартома погодився.

Фото: instagram

Згодом Остапчук зробив репост цього скриншота та заявив, що зробив знижку. Після чого опублікував жарт від підписниці, яка зазначила, що "чоловік максимально зекономив на ведучому", оскільки зав'язав стосунки Із Катею. "Так і було", - підтвердив шоумен.

Фото: instagram

Читайте на тему: Володимир Остапчук привітав доньку з 10-річчям і подякував колишній дружині за її виховання.

Окрім того, Полтавська під час спілкування зі своєю аудиторією у соцмережах підтвердила, що вони з Володимиром планують відсвяткувати весілля з білою сукнею, церемонією та іншими традиційними деталями. Адже, як відомо, пара просто узаконила стосунки, проте поки не влаштовувала заходів з цього приводу.

Фото: instagram

Також дівчина відповіла на питання, яке стосується будинку Остапчука та його колишньої обраниці Христини Горняк. Журналістка уточнила, що ремонт там триватиме до весни наступного року. Однак чи житиме там пара після ремонту - залишається невідомим, бо не так давно Горняк повідомляла у своєму блозі, що з нею питання про майно ніхто не вирішив, хоча половина цього дому за законом належить їй як спільно нажите у шлюбі. Жінка готова вирішувати це питання через суд, якщо не буде встановлено особистих домовленостей.

Фото: instagram

Ще Катерина розповіла, що нормально ставиться до того, що її обранець був двічі одружений і має двоє дітей від першого шлюбу з Оленою Войченко. "Добре відношуся. Вові 38 років, дивно, якби в нього не було дітей і шлюбу… Я дуже люблю дітей загалом і дуже радію, що зараз Вова може спілкуватися зі своїми. А для цього, я вважаю, важливо мати гарні стосунки з їхньою мамою", - пояснила свою позицію вона.

Фото: instagram

Нагадаємо, Нагадаємо, Володимир Остапчук та Катерина Полтавська почали зустрічатися в період повномасштабного вторгнення. Почати нові стосунки шоумен наважився після розлучення з другою дружиною - юристкою Христиною Горняк.

До шлюбу з Горняк Остапчук протягом 13 років був у шлюбі з Оленою Войченко, від якої має двох дітей – доньку Емілію та сина Евана-Олександра.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічну хворобу: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні