Лайм

Влаштувала сюрприз: Остапчук показав, як дружина привітала його з 39-річчям

Також чоловік встиг похвалитися коштовним подарунком

27 вересня українському телеведучому та шоумену Володимиру Остапчуку виповнилося 39 років. У соцмережах він показав, як із святом його привітала дружина Катерина Полтавська.

Зокрема, у Instagram-stories чоловік опублікував серію кадрів та поділився деякими своїми думками. Він розсекретив, що обраниця зняла для них гарний номер у готелі, і там на Остапчука чекали святкові кульки, торт та дорогий подарунок.

Читайте також: Більше не разом: колишня дружина Остапчука розійшлася з новим коханим.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

"Ого! Катя зробила мені сюрприз і вкрала з "дому" в готель на декілька днів. Оце так початок дня народження!" - зазначив Володимир у підписі до одного зі знімків. Також можна побачити, що кохана ведучого вирішила презентувати йому брендовий телефон. "Подарунок від Каті… Мені здається, система зламалася", - пожартував про коштовний презент чоловік.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Нагадаємо, шлюб із Катериною Полтавською є для Остапчука третім. З 23-річною дівчиною він познайомився у період повномасштабного вторгнення, після романтичного спілкування закохані вирішили з'їхатись, а вже невдовзі оголосили, що офіційно одружилися.

Читайте на тему: Знайшли кохання не з першого разу: хто з українських зірок найчастіше розлучався.

Другою дружиною Володимира була юристка Христина Горняк, з якою він одружився у 2020 році. До шлюбу з Горняк чоловік 13 років був у шлюбі з Оленою Войченко, від якої має двох дітей - доньку Емілію та сина Евана-Олександра. Вони разом із матір'ю мешкають за кордоном, проте батько підтримує спілкування зі своїми спадкоємцями.

У той час Полтавська раніше коментувала особисте життя свого знаменитого обранця. Зокрема, вона заявляла у соцмережах, що ставиться добре до того, що її коханий був одружений і має дітей від минулих стосунків.

"Добре відношуся. Вові 38 років, дивно, якби в нього не було дітей і шлюбу… Я дуже люблю дітей загалом і дуже радію, що зараз Вова може спілкуватися зі своїми. А для цього, я вважаю, важливо мати гарні стосунки з їхньою мамою", - писала Катерина.

Володимир Остапчук та Катерина ПолтавськаФото: instagram.com/vova_ostapchuk

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil