Лайм

Не стидаюся: Міла Нітіч зізналася, як заробила на квартиру після виступів за Януковича

Співачка працювала на концертах перед президентськими виборами 2010 року

Співачка Міла Нітіч, яка ще у 2021 році намагалася повернутися на велику сцену через "Голос країни", розповіла про участь у концертах за Віктора Януковича перед президентськими виборами-2010. В інтерв'ю Аліні Доротюк співачка зізналася, що виступи за кандидата допомогли їй купити першу квартиру у Хмельницькому.

Читайте також: Куди зникла Віка з "НеАнгелів", яку звинувачували у втечі до Росії під час війни.

Міла Нітіч Фото: https://www.instagram.com/mila_nitich_official/

"У 2009 році, коли ми повернулися з "Нової хвилі", ми мали приз [за перемогу] від Алли Борисівни Пугачової - 50 тисяч доларів. У нас тоді була передвиборча кампанія, і ми співали за Віктора Януковича, - каже артистка. - У нас було 10 концертів, і звідти залишилася сума грошей. Частина пішла продюсеру, частина вкладалася в розвиток проекту. У моєму рідному місті Хмельницькому мер поставив мене в чергу на соціальне житло - однією з перших. У мене тоді була можливість купити свою першу квартиру, і у 18 років я її купила завдяки тому, що Бебешко дав мені необхідну суму".

За словами Нітіч, після перемоги на "Новій хвилі" гонорар за її виступ становив 3 тисячі доларів. Відпрацювавши на передвиборчій агітації за Януковича, співачка разом із колишнім продюсером Володимиром Бебешком заробили велику суму.

"Тоді більша половина артистів працювали або на Януковича, або на Юлю, або ще на когось із політиків. Так вийшло, що я відпрацювала концертний тур за Януковича. Ніхто не знав за 3-4 роки до Майдану та вторгнення РФ, що ця людина докладе руку до руйнування нашої країни", - каже Нітіч.

Читайте також: Мікрофон – спосіб боротьби: Хливнюк відповів на критику свого виїзду за кордон під час служби.

Фото: https://www.instagram.com/mila_nitich_official/

У 2013 році артистці запропонували виступити на Антимайдані за 10-15 тисяч доларів, але вона відмовилася. Саме це своє рішення Міла Нітіч вважає визначальним.

"Усі хочуть заробляти гроші, але не ціною крові українських людей. Свою позицію я визначила давно, у 2013 році, коли розпочався Майдан. Я не вважаю, що хтось може засуджувати, хто за кого співав до 2013 року. Кузьма Скрябін у 2004 так само відпрацював перший тур за Януковича, і почали паплюжити його ім'я. Він тоді сказав: "Ідіть на*** зі своєю політикою, я більше не хочу брати в цьому участь", - каже співачка. - Тому я не соромлюся, говорю чесно, як є".

Пізніше Нітіч продала житло в рідному місті, і нині має квартиру Ірпені площею 93 квадратні метри.

Раніше Павло Зібров розповів, де під час війни живе син Таїсії Повалій, яка зрадила Україну.

Цікаві новини для вас:

Чому Таїсія Повалій зрадила Україну: режисер Семен Горов назвав причину.

Тетяна Денісова, яка втекла до Росії на початку війни, розкрила своє місцезнаходження.

Для них тато – фашист: Мухарський висловився про стосунки з дітьми від Сніжани Єгорової.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil