Лайм

Для них тато - фашист: Мухарський висловився про стосунки з дітьми від Сніжани Єгорової

14 листопада чоловік відзначив свій 55-й день народження

Колишній чоловік путіністки Сніжани Єгорової Антін Мухарський - багатодітний батько. Він має п'ятеро дітей: трьох від шлюбу зі скандальною ведучою і двох від попередніх стосунків.

У Facebook чоловік опублікував пост з нагоди свого 55-го дня народження. У публікації він поділився деякими своїми думками, зокрема, зізнався, що не підтримує спілкування ні з ким зі своїх нащадків. "Діти зі мною не спілкуються. Їх у мене п'ятеро! Для одних тато - фашист-бандерівець. Для інших – х*й знає шо...", - висловився щодо цього актор.

Читайте також: Мені не цікаво: Стася Ровінська розповіла про стосунки з мамою-путіністкою Сніжаною Єгоровою.

Фото: facebook

Нагадаємо, дві доньки Мухарського Софія та Іванна з'явилися у його першому шлюбі. Софія народилася у 1991-му році, Іванна - у 2006-му. З 2006 по 2015 роки чоловік був в офіційних стосунках з акторкою та телеведучою Сніжаною Єгоровою, яка відома своїми проросійськими поглядами та зізнаннями у коханні Путіну. Разом колишні закохані виховують доньку Аріну (2010), синів Андрія (2007) та Івана (2012). Наразі Мухарський перебуває у шлюбі з мистецтвознавцем Єлизаветою Бєльською. У мережі писали про те, що саме стосунки з нею призвели до розлучення Мухарського з Єгоровою.

Як відомо, Єгорова разом із дітьми від Антіна Мухарського виїхала до Туреччини ще до початку повномасштабного вторгнення. У чужій країні вона скаржилася, що "її переслідує українська влада", і причиною цьому слугувало те, що консульство не хотіло надавати зрадниці статус біженки.

Читайте на тему: Де зараз репер Серьога, який до війни жив в Україні і навіть хотів отримати український паспорт.

Фото: facebook

У своєму пості з нагоди ювілею Мухарський також розповів, чому він не на фронті. Нагадаємо, в перші дні повномасштабного вторгнення чоловік приєднався до тероборони:

"На початку війни пішов у Васильківську тероборону. Мріяв убити смокаля, але замість того ледь не вбив СБУшника, який разом з побратимами їхав брати російську ДРГ. Це називається "френдлі фаєр". Пойняв одне: на війні дуже страшно. Тому волонтерю. Чого тільки не зробиш, щоб в окоп не лізти. Разом з дружиною зібрали на потреби ЗСУ понад 7 мільйонів гривень. Воювати - сцю. Через те дуже морально потерпаю".

"Але дружина заспокоює. Каже: "Кожен на своєму місці з максимальним КаКаДе (коефіцієнтом корисної дії) працює для армії і буде нам перемога". Я кохаю дружину, навіть більше ніж лежати на дивані, підвищуюючи власний какаде, - також зауважив він. - Знаю одне – п*здіти з диванів про різні фронти навчилися всі. Піти ж на єдиний - здатні справжні Герої".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічну хворобу: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців