Лайм

Шакіра визнала провину, щоб уникнути в'язниці у справі про ухилення від податків

Співачка заплатить величезний штраф

Шакіра, яку в Іспанії звинувачують у податковому шахрайстві, досягла угоди з прокуратурою. Щоб уникнути суду у справі про несплату 14,5 млн євро прибуткового податку період із 2012 по 2014 рік, вона визнала себе винною.

Агентство Reuters повідомляє, що артистка заплатить 7,3 млн євро штрафу, що становить половину суми боргу. Ще один штраф у розмірі 438 тисяч євро артистка заплатить за те, щоб уникнути трирічного ув'язнення.

Читайте також: Жерар Піке після розлучення з Шакірою вперше показав спільне фото з новою дівчиною.

Шакіра та її адвокат у Верховному суді Каталонії, Барселона. Фото: Getty Images

"Рішення про укладання угоди викликане особистими, емоційними та сентиментальними причинами, які не мають нічого спільного з юридичними", - заявила Шакіра.

Співачка додала, що була готова захищати свою невинність у суді, але вирішила не ставити під удар кар'єру і двох синів, 10-річного Мілана та 8-річного Сашу. "Я дійшла висновку, що перемога - це не перемога, якщо ціна - те, що вони забирають у вас багато років життя", - пояснила вона.

Таким чином знаменитість визнала всі факти звинувачення та погодилася із запропонованими покараннями. Раніше прокуратура вимагала позбавити її волі на строк до 8 років, а також зобов'язати виплатити повну суму податків, які вона винна Іспанії.

17 листопада Шакіра виграла дві премії Latin Grammy у Севільї. Її пісня про зради колишнього чоловіка, футболіста Жерара Піке, перемогла в номінаціях "Пісня року" та "Найкраща поп-пісня".

Цікаві новини для вас:

Після "заочного арешту" Джамалу в Росії оголосили в розшук за сміховинним звинуваченням.

Актриса Сьюкі Вотергаус повідомила, що вагітна від Роберта Паттінсона.

Хочеться вже сім'ю: Олександра Заріцька розкрила, коли зіграє весілля із коханим.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків