Лайм

За це ще й платять: колишній чоловік Сніжани Єгорової висловився про її зрадницьку позицію

Екс-закохані мали розбіжності у політичних поглядах ще у період шлюбу

Сніжана Єгорова – у списку тих українських зірок, хто забув про своє походження та обрав підтримку країни-агресора РФ, хоч і мешкає при цьому у Туреччині у статусі "української біженки". Про зраду ведучої висловився її колишній обранець, батько її двох дітей режисер Семен Горов.

У інтерв'ю виданню OBOZREVATEL чоловік зазначив, що практично не слідкує за життям своєї екс-коханої в іншій країні, проте отримує від неї гнівні повідомлення, коли час від часу згадує її ім’я в інтерв'ю. На негативні висловлювання Єгорової Горов відповідає повністю протилежно: гарними побажаннями здоров'я та щастя. Режисер зізнається, що раніше, у період шлюбу з акторкою, коли у них були розбіжності на тлі політики, вважав це нормальним. Але коли людина свідомо зраджує власну країну, Горов називає це нічим іншим як "злочином".

Читайте також: Не тільки Влад Яма: хто з українських зірок постійно живе за кордоном під час війни.

Єгорова, Горов і Стася РовінськаФото: jetsetter.ua

"Щоб спеціально, не слідкую. Знаю трохи з розмов [молодшої дочки] Саші, вони спілкуються. [Старша] Стася – категорично ні. Сніжана живе в Туреччині з трьома дітьми. Інколи, коли я щось розповідаю про неї в інтерв’ю, вона мені пише капслоком – всі букви такі здоровенні, що в мене погана українська мова і, мовляв, всі ми взагалі ніхто, а вона королівна. Я відповідаю, що бажаю їй здоров’я та щастя. Знаєте, коли раніше між нами були політичні розбіжності в тому, що я голосував за Ющенка, а вона за Януковича, то вважав таке нормальним, бо ми живемо в демократичній державі, кожен має право на свій вибір. А коли вона починає погано писати про Україну та українців – це злочин", - каже він.

Більше того, режисер вважає, що колишня дружина не лише сліпо вірить у російську пропаганду, яку публічно демонструє, але й отримує за це гроші: "Я не знаю. Думаю тут і те, й інше. У щось вірить, а коли за це ще й платять, то віриться, мабуть, ще краще".

Читайте на тему: Мені не цікаво: Стася Ровінська розповіла про стосунки з мамою-путіністкою Сніжаною Єгоровою.

Сніжана Єгорова з дітьмиФото: snezha_egorova

Нагадаємо, у шлюбі Сніжани Єгорової та Семена Горового народилося двоє доньок: Анастасія (Стася Ровінська) і Олександра. Після розлучення зі скандальною ведучою режисер одружився з піар-менеджеркою Яною Помазан, яка народила йому сина Івана у 2010 році. Як відомо, доньки чоловіка Саша та Стася мешкають у США. Їхній зведений брат Іван приїжджав до них на канікули до Америки. За словами багатодітного батька, між дівчатами та сином склалися добрі дружні стосунки.

  • Також Сніжана Єгорова виховує трьох дітей від актора Антіна Мухарського. Нещодавно він висловився про стосунки з нащадками.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко