Лайм

Валерій Залужний і його дружина на рідкісному селфі позували в однаковому вбранні

Символічне фото у День ДШВ

21 листопада у День Десантно-штурмових військ Валерій Залужний опублікував у своєму Facebook рідкісне фото із дружиною. Пара, яка разом вже понад 20 років, позувала в обіймах в однакові худі бордового кольору.

Одяг Головнокомандувач ЗСУ та його дружина обрали не просто так. На ньому вишита символіка Десантно-штурмових військ: меч, парашут, крила та напис: "Завжди перші".

Читайте також: Як з'явилося і де поширене прізвище Залужний: значення та карта.

Фото: https://www.facebook.com/vzaluzhnyi

Раніше Валерій Залужний уже привітав десантників на своїх офіційних сторінках у соцмережах.

"Український десант завжди на найскладніших відтинках фронту. Завжди там, де перемога! Схиляю голову у пошані і пам’яті за кожним десантником, який поклав життя за Україну, за нашу гідність і свободу у боротьбі з російськими окупантами! - написав він. - Пишаюся непереможними лицарями Архістратига Михаїла! Мужні і мудрі, шляхетні та відважні - це про еліту Збройних Сил України - український десант!"

Валерій Залужний рідко говорить про свою родину. Відомо, що його дружина працювала фінансисткою до початку війни. У пари двоє дочок: старша обрала для себе військову справу, і нині служить у Київському гарнізоні, а молодша - студентка медичного університету.

Читайте також: Мої діти в Україні: Володимир Зеленський відповів, чому не вивіз доньку та сина за кордон.

Фото: https://www.facebook.com/vzaluzhnyi

В інтерв'ю Дмитру Комарову для фільму "Рік" Залужний зізнався, що після початку російсько-української війни його зустрічі з рідними стали великою рідкістю. "Сім'я мене з 2014 року майже не бачила. Влітку, у липні 2014 року, я поїхав. Повернувся через три місяці на два тижні. Знову поїхав. Повернувся через дев'ять місяців. Вони мене не бачили", – розповідав він.

При цьому Залужний з великою любов'ю висловлюється про свою дружину. "Уявити не можу скільки потрібно терпіння, мужності та мудрості бути поруч зі мною. Навіть тоді, коли я не вірив сам собі, ти вірила в мене і підтримувала. Все, що в мене є і все чого я досяг – це Ти. Дякую тобі за повітря, за серця стукіт і за мрії, які справді здійснюються", - написав він у день народження Олени Залужної 24 липня 2023 року.

Фото: https://www.facebook.com/vzaluzhnyi

Раніше преша леді України Олена Зеленська відповіла, чи піде в політику.

Цікаві новини для вас:

Стрес для сім'ї: Джамала висловилася про те, що Росія оголосила її у розшук.

Олена Зеленська разом із чоловіком вшанувала пам'ять загиблих під час Революції Гідності: фото.

Берегиня-мати: образ українки на конкурсі "Міс Всесвіт-2023" обурив російську пропаганду.

Новини партнерів

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента