Лайм

Стрес для сім'ї: Джамала висловилася про те, що Росія оголосила її в розшук

Знаменитість зізналася, що не була здивована

Українська виконавиця Джамала прокоментувала новину про те, що її розшукують у країні-агресорці Росії. Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ РФ оголосило артистку у розшук за сміховинним звинуваченням - кримінальною статтею "про поширення фейків про російську армію".

Співачка відреагувала на подібні "звинувачення" на свою адресу та зазначила, що її не здивував такий розвиток подій. Однак у коментарі британському виданню Sky News знаменитість зізналася, що новина про російський розшук неабияк стривожила її близьких. "Чесно кажучи, мене нічого не дивує. Це той самий метод, який використовує російська пропаганда. Брехня, брехня, брехня... Це такий стрес для моєї сім'ї, для моїх батьків, дітей. І я хвилююся за них", - сказала вона про це.

Читайте також: Шакіра визнала провину, щоб уникнути в'язниці у справі про ухилення від податків.

Джамала з мамоюФото: instagram.com/jamalajaaa

Що стосується самої виконавиці, то оголошень МВС Росії про розшук вона не боїться, та навіть дражнить кремлівських прислужників заявами про те, що її легко знайти. "Три дні тому я була у Вашингтоні. П'ять днів тому я була в Парижі. Ви знаєте, ви можете знайти всю інформацію про мене, я все транслюю в Instagram", - говорить вона.

Нагадаємо про те, що відома українка знаходиться у російському розшуку стало відомо нещодавно. У країні-агресорці її оголосили у розшук ще у минулому місяці, а цього місяця зірку заочно заарештував російський суд.

Читайте на тему: Берегиня-мати: образ українки на конкурсі "Міс Всесвіт-2023" обурив російську пропаганду.

Джамала з чоловіком та дітьмиФото: instagram.com/jamalajaaa

До слова, Джамала - не єдина серед представників українського шоу-бізнесу, хто отримав "вирок" від суду РФ. Подібна ситуація сталася із ведучою Маша Єфросиніною, яку у вересні цього року росіяни "засудили" до семи років колонії. Також їй заборонили вести власні сторінки у соцмережах. Єфросиніна реагує на подібні закиди з боку окупантів з іронією.

"Знову отримую привітання від друзів. І знову рефлекторно хочеться пожартувати з абсолютної дикості цих заочних вироків. Хрін би з нею, з колонією, але московський суд заборонив мені мої сторінки вести. Що робити, люди?" - коментувала ситуацію вона.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита