Лайм

Наша сім’я стане більшою: зірка "Жіночого Кварталу" Аліна Блажкевич повідомила про вагітність

Акторка поділилася приємною звісткою

Через три роки після весілля комедійні актори Аліна та Роман Блажкевич вперше стануть батьками. Про майбутнє поповнення у сім'ї коміків повідомила сама артистка.

На особистій сторінці в Instagram вона опублікувала фотографії з округлим животиком і повідомила, що скоро їхня сім'я стане більшою і шумнішою. Подробиці вагітності Аліна розкривати не стала. Єдине, що зрозуміло з публікації майбутньої мами, що перші місяці її мучив токсикоз.

Читайте також: Бився до останнього: гуморист "Ліги Сміху" Роман Іваненко загинув на фронті.

Фото: instagram.com/alinablazhkevych

"Всім привіт, хто давно не бачив мене вживу. В мене маленькі новини. Я "при надії". При надії, що скоро наша сім’я стане трошки більшою та шумнішою. При надії, що все буде добре. При надії, що токсикоз не повернеться. Отакі у мене справи", - написала зірка "Жіночого Кварталу" та "Ліги Сміху".

Фото: instagram.com/alinablazhkevych

Аліна Блажкевич (до заміжжя - Гордієнко) - учасниця команди "Тріо різні та ведуча". На "Лізі Сміху" Аліна познайомилася з Романом, який грав за команду "Де Рішельє". Нині хлопець працює сценаристом і пише жарти для "Жіночого Кварталу", з яким виступає його дружина.

"Ми познайомилися на першому фестивалі "Ліги Сміху" в Одесі, але після цього якось не спілкувалися. Коли знову зустрілися за рік, ми вже зблизилися, і все закрутилося", - розповідала Аліна.

Пропозицію руки та серця Блажкевич зробив під час зйомок "Літнього кубка" в Одесі у липні 2019 року. Через рік пара коміків зіграла весілля. Свято кохання пройшло на панорамному даху одного із закладів Києва.

Фото: instagram.com/alinablazhkevych

Тим часом блогерка Саша Бо народила третю дитину і показала її перші фото.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil