Лайм

Чоловік Євгенії Гапчинської отримав поранення на фронті: художниця розповіла про його стан

Дмитро став на захист Батьківщини ще у 2014-му

Чоловік української художниці Євгенії Гапчинської Дмитро отримав поранення на фронті. Як відомо, він захищає рідну землю у лавах Збройних Сил України з перших днів повномасштабного російського вторгнення.

Деталі цієї звістки популярна художниця оприлюднила у Instagram. Зокрема, вона опублікувала фото свого обранця, а також зазначила, що причиною поранення став вибух ворожої міни. "Дімочка поранений. Міна", - йдеться у підписі до кадру. Поки ніяких інших подробиць жінка уточнювати не стала.

Читайте також: З прапором України в руках: художниця Євгенія Гапчинська намалювала портрет Бориса Джонсона.

Фото: instagram.com/e.gapchinska

На іншому знімку можна побачити, як Дмитро позує з перебинтованою та загіпсованою рукою. Позаду нього на стіні видніються два прапори - України та УПА. У коментарях друзі та підписники бажають захисникові швидкого одужання, а також дякують йому за службу на фронті.

"Щиро співчуваю, бажаю одужання без ускладнень та повернення додому. Тримайтеся, бережіть себе, нехай все буде добре", "Нехай рани загояться швидко, нехай війна закінчиться перемогою", "Одужання, низький уклін захисникові", "Якнайшвидшого одужання. Божої опіки та захисту для нього", "Тримайтеся, наші дорогенькі. Дякуємо Дмитру за нашу Україну", - написали юзери.

Фото: instagram.com/e.gapchinska

Читайте на тему: Правда про війну: Олег Сенцов показав відео запеклого бою під Авдіївкою, де отримав поранення.

Нагадаємо, Дмитро Гапчинський пішов на фронт ще у 2014 році, ставши учасником АТО. Після початку повномасштабної російсько-української війни він продовжив боронити рідну землю від ворогів.

"Чоловік у мене резервіст. Їм у середу, 23 лютого, сказали з’явитися і бути у військкоматі у п’ятницю, 25 лютого. Тобто я знала, що чоловік уже піде на війну", - коментувала його службу Євгенія. "Він на 15 кг схуд, шість зубів втратив, але не впадає у відчай, не здається", - також говорила вона про стан чоловіка, коли той повертався з фронту.

Фото: instagram.com/e.gapchinska

Гапчинський, так само як і його дружина, є художником та дизайнером. Будинок пари, який розташований у Макарівському районі біля Києва, був окупований, побитий та розграбований росіянами у перші місяці вторгнення. Родина виховує двох дітей дорослу доньку (1996) та маленького сина (2017).

  • Учасник гурту "Антитіла" потрапив у скандал після відмови розмістити відео пораненого військового.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували