Лайм

Багато своїх справ: Квіткова відповіла, що думає про нові стосунки Добриніна

Блогерка прокоментувала новий роман колишнього чоловіка

Після розлучення з Дашею Квітковою влітку 2023 року Нікіті Добриніну приписують роман із українською моделлю Чарою Хорив, яка раніше зустрічалася з блогером Богданом Буше. Вони разом прийшли на вручення премії Muzvar Awards, де охоче позували журналістам. Телеведучий не приховує, що в його серці оселилося нове кохання, але каже, що поки що це не ті стосунки, про які хочеться відкрито заявляти. Ім'я обраниці він також не називає.

"Зараз я скоріше перебуваю в моменті закоханості, ніж якесь повністю холостяцьке відокремлене життя. Я не в таких стосунках, щоб сказати, що це серйозно чи я про це хочу заявляти. У мене є кохання в серці і це найголовніше. Мені хочеться залишати персональне персональним", - говорив Нікіта.

Читайте також: Найкраща мама для нашого сина: Добринін висловився про стосунки з Квітковою після розлучення.

Нікіта Добринін і Чара Хорив Фото: muzvar.com.ua

Даша Квіткова відповіла, що думає про новий роман колишнього чоловіка, з яким була в шлюбі 2,5 роки і виховує дворічного сина Лева. Спілкуючись з підписниками в Instagram, блогерка сказала, що має багато своїх справ, про які їй хочеться думати, але для неї головне, що Нікіта щасливий.

Фото: instagram.com/kvittkova

Сама Квіткова також не приховує, що щаслива, але говорити на тему стосунків публічно поки не готова.

"У мене все добре. І якщо прийде час - ви дізнаєтесь. На даний момент такого часу немає. У мене вже був досвід, коли публічно було показано абсолютно все, тому мені дуже-дуже хочеться якомога довше це потаємне і особисте зберегти собі. Не тому, що я вірю в якісь забобони, а тому, що в мене вже було по-одному, а я хочу трохи по-іншому", - відповідала Даша своїм підписникам.

Нагадаємо, Квіткова і Добринін познайомилися у 2019 році на шоу "Холостяк", де ведучий був героєм, а блогерка - учасницею, а згодом переможницею. У 2020 році пара зіграла весілля, а через рік у них народився первісток - син Лев.

У січні 2023-го Даша і Нікіта оголосили, що вони більше не пара, а влітку офіційно оформили розлучення. Колишні закохані також розірвали церковний шлюб, який уклали в перші місяці повномасштабної війни.

Фото: instagram.com/kvittkova

Тим часом ЗМІ повідомили про розлучення нардепа Миколи Тищенка з блогекою Аллою Барановською: що відомо.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували