Лайм

Відбув своє покарання: актор Арам Арзуманян вперше зізнався, що був судимий

Зірка "Скаженого весілля" згадав своє минуле

Актор і колишній спортсмен Арам Арзуманян, ЖК якого обстріляли російські окупанти, зробив несподіване зізнання про своє минуле. У 2012 році учасник шоу "Танці з зірками" та зірка "Скаженого весілля" був судимий за бійку і отримав умовний термін.

В інтерв'ю Аліні Доротюк артист розповів, що інцидент стався пізно вночі після чемпіонату України. За словами Арама, тоді його компанія із трьох людей не поділила таксі з іншими трьома хлопцями.

Читайте також: Суд визнав винним актора Остапа Ступку у скоєнні п'яної ДТП: яке покарання призначили.

Фото: instagram.com/aram_dad

"Це ніяк не пов'язано з кримінальним світом, але я судимий за "хуліганку", за бійку. Побилися. Це була така історія після чемпіонату України. Відзначили, відпочили, а потім не поділили таксі. До речі, у нас конфлікт був із тренером "Беркуту", тоді ще. Коротше, побили їх - їх було троє, нас троє. На ранок все - я був у розшуку. Ну пацани гарячі, банальна бійка. Так, судимий, "умовка", але я відбув своє", - розповів Арзуманян і додав, що йому дали 4 роки.

Актор зауважив, що ті хлопці самі "зробили конфлікт", але Арам та його друзі виявилися фізично сильнішими. Після ресторану спортсмени запропонували тренеру "Беркута" та його компанії поїхати в одному таксі і заплатити за послугу водія. Але ті в грубій формі сказали: "З такими, як ви, ми нікуди не поїдемо".

"Ну ти уявляєш? Ми, молоді хлопці, а нам кажуть: "З такими як ви...", - згадує актор. - "Як це розуміти? Чувак, не гони, не обламуй кайф, нам же класно, ми зараз напідпитку". І все, ну і пішла "жара". А там - бійка, всі сильні фізично".

"До речі, інформація дійшла до мене, не знаю, наскільки правдива, – той тренер "Беркута" зараз тренує спецназ із московії в Криму. Тобто мене ще й за добру справу судили", – додав Арзуманян.

До 2008 року Арзуманян займався вільною боротьбою. Однак після автомобільної аварії змушений був залишити цей вид спорту. Через рік Арам пішов на пауерліфтинг, а у 2013 році зіграв свою першу роль у кіно.

Раніше співак та фіналіст Нацвідбору на "Євробачення-2024" MELOVIN зізнався, що зловживав алкоголем.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували