Лайм

Вийшло не з першого разу: ЗМІ розкрили, як онук Софії Ротару виїхав за кордон під час війни

Влітку минулого року хлопець показав фото з Парижу

Після 24 лютого 2022 року онук Софії Ротару Анатолій Євдокименко виїхав за кордон. Нагадаємо, зробити йому це вдалося далеко не з першого разу, адже перші дні повномасштабного вторгнення він разом з іншими чоловіками намагався перетнути кордон України на човні, але ця спроба виявилася провальною.

Наразі ж з'ясувалося, як саме 29-річний хлопець опинився у Європі. Виявляється, у цьому йому допомогла його зіркова бабуся. Про це пише видання OBOZREVATEL. Інсайдер, близький до оточення відомої співачки, заявив у коментарі виданню, що артистці довелося викласти чималу суму, аби її онук зміг виїхати до іншої країни та "врятуватися від війни".

Читайте також: Росіяни хочуть провести "націоналізацію": що зараз з готелем Софії Ротару в окупованому Криму.

Ротару з онуком АнатоліємФото: instagram.com/shmn

Інсайдер також стверджує, що Софія Михайлівна дуже любить Анатолія і нічого для нього не шкодує. Саме через таке ставлення у поведінці Євдокименка-молодшого нібито з'явилася зверхність, оскільки бабуся готова прийти на допомогу та "виконати будь-які його примхи". За словами джерела, люди, які готували для Євдокименків необхідні для виїзду документи, знали, чиї вони нащадки, тому "наживилися на цьому як могли".

Більше того, життя Анатолія за кордоном, який наразі будує музичну кар'єру, також забезпечує знаменита бабуся. Хлопець на даний момент намагається отримати прихильність європейського музичного ринку, проте поки що йому це не вдається. Через це його матеріальне становище забезпечує саме Софія Михайлівна.

"У нього невиправдана впевненість в своєму таланті. Досить складно налагоджує комунікацію в еміграції через зухвалість і дещо зверхність, чого категорично не сприймають іноземці", - каже інсайдер.

Читайте на тему: Хороший будинок біля моря: Зібров розповів, де під час війни живе син зрадниці Повалій.

Ротару з родиноюФото: instagram.com/sofiarotaru.official

Анатолій Євдокименко, який обрав собі творчий псевдонім SHMN (Шаман) говорить, що зупинився саме на такому виборі, бо має величезний інтерес до езотерики.

Нагадаємо, у березні минулого року Анатолій разом зі своїм батьком Русланом Євдокименком намагалися переправитися з України до Молдови на човні. Їх разом з іншими 7-ма особами затримали на ділянці українсько-молдавського кордону в Могилів-Подільському.

Пізніше з'ясувалося, що хлопець таки виїхав до Парижа. Весь цей час війну рідній країні він не поспішав коментувати, і лише нещодавно поверхнево згадав про російську агресію в Україні. Музикант заявив, що "зараз світ переживає кардинальну трансформацію", і у періоди недавньої пандемії та триваючої війни, за словами онука співачки, "слід зберігати моральну гідність та шукати вирішення проблем через єдність".

  • Нещодавно сестра Софії Ротару розповіла, де живе співачка під час війни разом зі своїм сином Русланом.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії