RU  UA

Дізнатися

Радісно все скрінить: екс-дружина Олега Собчука заявила, що він намагається розсварити її з донькою

Жінка поділилася новими скандальними подробицями

Колишня дружина лідера гурту "Скай" Олега Собчука озвучила нові подробиці після новини про розлучення з ним. Так, у соцмережах вона заявила, що артист налаштовує їхню дочку, 20-річну Тетяну, проти неї.

В якості підтвердження Марія Собчук опублікувала скріншот, де можна побачити негативні висловлювання користувачів мережі на її адресу. Хейт від юзерів Собчук, за словами Марії, надсилає їхній спільній доньці. Відповідна публікація з'явилася в Instagram-stories жінки.

Читайте також: Так склалося: зірка "Спіймати Кайдаша" Антоніна Хижняк вперше розповіла про розрив з коханим.

Фото: instagram.com/stories/sob4ukmari

"Що відбувається з жінкою, яка поділилася власним досвідом аб'юзу в родині… Її дружно розпинають привселюдно і дають їй оцінку яка вона. Не знаючи її ані в житті, ані заочно. І це більшість самих же жінок! А мій колишній чоловік радісно все скрінить і надсилає це нашій доньці. Повторюючи без перестану: "вона сама винна, бачиш, яка вона хєрова?" Тобто нічого нового, тобто це ще один нікчемний доказ того, ким ти являєшся насправді", - зазначила колишня обраниця музиканта.

Раніше Марія також оприлюднювала скрін листування з Собчуком, де вони обговорювали питання розподілу спільно нажитого майна. У тому листуванні виконавець називав свою екс-кохану "невдячним створінням", а також погрожував забрати майно. "Невдячне створіння…Немає ані бажання, ані часу везти з тобою ці суперечки. По тобі все ясно давно. Доказувати нічого я тобі не збираюся, треба швидше розлучитися", - йшлося в одному з повідомлень Олега.

Фото: instagram.com/stories/sob4ukmari

Читайте на тему: Так буває: Анна Трінчер та Олександр Волошин оголосили про розлучення.

Про розлучення з зі співаком Марія повідомила нещодавно, натякнувши на причину. Вона заявила, що їхні стосунки були токсичними та аб'юзивними. Пізніше Собчук і сам прокоментував розставання з матір'ю своїх дітей та сказв, що вони розірвали стосунки на законному рівні ще у травні цього року, а розбіглися - ще до початку повномасштабної війни.

"Я не прихильник виносити на загал особисте, але все ж маю повідомити. Ми з моєю вже колишньою дружиною Марією Собчук розбіглись ще до війни, а від травня цього року ми офіційно розлучені. Надто в подробиці вдаватись не буду і, якщо чесно, не хочу (сподіваюсь, ви розумієте). Все ок. З дітьми все добре. Умови відповідних договорів виконую. Життя продовжується", - писав артист.

Олег Собчук і його колишня дружинаФото: instagram.com/sob4ukmari

Разом пара була понад 20 років. У них є двоє спільних дітей: донька Тетяна, про яку вже згадувалося вище, та син Арсен (2009-го року народження).

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии