Лайм

Офіс і дім: Олена Зеленська розповіла, як виконує обов'язки першої леді України

Що робить дружина президента

Олена Зеленська, яка раніше ділилася, як живе їхня родина під час війни, розповіла про свої нинішні обов'язки першої леді України. За її словами, після повномасштабного вторгнення вона відмовилася від своєї професійної діяльності та зосередилася лише на ролі дружини президента.

Про це дружина Володимира Зеленського розповіла в інтерв'ю представникам африканських ЗМІ. Перша леді не приховує, що не мріяла бути дружиною президента країни, яка перебуває у стані війни.

Читайте також: Хочеться просто обійняти: Володимир Зеленський розповів про життя окремо від дружини.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Бути дружиною президента в будь-якій країні – це складне завдання, яке ти маєш сама собі усвідомити, вирішити, яку роль ти будеш грати. На жаль, немає методичних вказівок або підручників, які б учили тому, що ти маєш робити або мусиш знати, а опинитися в ролі дружини президента у країні, яка у війні, яка потерпає від трагедії, – це, авжеж, не може бути мрією свідомої людини. Відчуття відповідальності величезне", - сказала Олена Зеленська.

Дружина президента зазначила, що до 24 лютого 2022 року їй вдавалося поєднувати свої професійні обов'язки з роллю першої леді, але після нападу Росії на Україну не може думати про будь-яку іншу діяльність.

Читайте також: Олена Зеленська розповіла про плани чоловіка вдруге балотуватися на виборах президента.

"Про якусь діяльність, окрім діяльності дружини президента, я не можу думати. Я і не думаю. Це моя основна робота зараз. Я зосередилася і зосереджена тільки на цьому, - сказала Зеленська. - Якщо описати зараз моє життя, я в більшості пересуваюся між двома об'єктами - це офіс і дім. Є ще якісь відрядження Україною, коли є дійсно причина кудись виїхати. А так - тільки робота і тільки те, чим я займаюся".

Нагадаємо, Олена Зеленська була сценаристом студії "Квартал 95" з моменту її заснування. Працювала над проектами "Вечірній квартал", "Розсміши коміка", "Вечірній Київ", "Жіночий квартал". Після обрання її чоловіка президентом України Зеленська продовжила співпрацювати з "кварталівцями", але зізнавалася, що приділяє цій роботі дедалі менше часу.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Раніше Олена Зеленська заперечила, що піде у політику: Цього не станеться ніколи.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії