Лайм

Дивляться попри війну: українські блогери оскандалилися через російський серіал "Слово пацана"

У мережі продовжується активна дискусія щодо виходу ворожої стрічки

Українські блогери Анна Алхім та Микола Заліпуха опинилася в центрі скандалу через те, що у соцмережах висловили своє захоплення російським серіалом "Слово пацана". Нагадаємо стрічка була випущена в країні-агресорці у листопаді цього року і розповідає про Казань в 1980-ті роки.

Серіал набув популярності не лише у РФ, але й в Україні - це своїми висловлюваннями підтверджують вже вищезгадані Алхім та Заліпуха. Так, вони записали відео, у яких поділилися своїми емоціями від перегляду чергової серії російської стрічки. Зокрема, у Заліпухи виник "маленький вопрос по 5 серии", а Алхім заявила, що "не може дивитися "Серце пацана" без пауз".

Читайте також: Російські зірки родом з України, які зрадили своє коріння і не засуджують воєнну агресію РФ.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ҐРУНТ (@grntmedia)

"Серіал "внє політікі" і українські блогери. В мережі новий скандал — українська блогерка Алхім захоплювалась російським серіалом "Слово пацана", знятим в кращих традиціях "Брігади". Користувачі обурюються – блогери вкотре заявили, що серіал "внє політікі". Здавалось би, необхідність відмови від російського контенту в 2023 році пояснювати не потрібно, але..." - коментує цю ситуацію "ҐРУНТ медіа" на своїй сторінці в Instagram.

Раміль із гурту "Курган і Агрегат" також висловився про появу російського продукту в українському інформаційному просторі у період повномасштабної війни. "Мені просто цікаво, що має бути в голові, щоб соцмережах обговорювати ворожий серіал "Слово пацана"? Мабуть, г***но. Це має бути як мінімум соромно: говорити про те, що ти полюбляєш контент із боліт", - зазначив музикант.

Тим часом у соцмережах під роликами про цей серіал можна знайти різні думки українців стосовно цього. У той час як одні нагадують, що російська агресія проти України триває, інші - захоплюються російським продуктом та стирають межу між Україною і країною-агресоркою Росією. Більше того, у TikTok можна знайти відео, в яких деякі користувачі асоціюють себе з головними героями російського серіалу та відкрито висловлюють думку про те, як їм подобається дивитися ворожу стрічку.

На докази користувачів про те, що "краще б звернути увагу на продукти українського виробництва", деякі юзери пишуть, що "в Україні нічого подібного немає". "Нехай в Україні знімають якісний продукт", "Чому люди не можуть дивитися те, що їм подобається?" "Маніпуляція", "Мені пофіг", "Дуже гарний серіал", "Дивлюся з задоволенням", "Дуже прикольний серіал", - йдеться у деяких коментарях.

Читайте на тему: Колишній режисер "Єралашу", засуджений за педофілію, приєднався до армії російських окупантів.

Цікаво і те, що саундтрек російського гурту "Аигел" під назвою "Пыяла" зайняв перше місце в рейтингу "Топ-100 в Україні" на платформі для прослуховування музики Apple Music. Це означає, що саме цю російську пісню найчастіше наразі слухають українські користувачі. На російських майданчиках "Пыяла" також знаходиться у топі. Крім того, композиція має популярність ще і за кордоном.

Фото: скриншот

Українці, які підтримують російську музику та допомагають росіянам заробити на цьому, виправдовуються заявами про те, що гурт "Аигел" не підтримав російську агресію в Україні та виїхав з РФ після початку повномасштабної війни.

Нижче можете побачити ще деякі коментарі стосовно скандалу, пов'язаного із популярністю в Україні російського серіалу "Серце пацана":

Фото: instagram.com/grntmedia

Фото: instagram.com/grntmedia

Фото: instagram.com/grntmedia

Фото: instagram.com/grntmedia

Фото: instagram.com/grntmedia

Фото: instagram.com/grntmedia

Читайте на нашому сайті: Зрадниця Таїсія Повалій розповіла про стосунки з сином, який на словах підтримує Україну.

"Слово пацана. Кров на асфальті" - російський кримінальний серіал 2023 року про молодіжні банди Казані кінця 1980-х років. Стрічка розповідає так звану про "дружбу, довіру, вуличне життя", сутички з поліцією та навіть вбивства. Головні герої, що мають прізвиськама "Єралаш", "Адідас", "Турбо", повертають глядачів у кримінальну та похмуру атмосферу часів СРСР.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"