Лайм

Джеджула різко відповів колишній дружині, яка незадоволена рішенням суду щодо опіки над дитиною

Суд надав батькам рівні можливості

Колишня дружина Андрія Джеджули Юлія Леус поскаржилася на рішення суду щодо спільної опіки над їхньою дочкою Адель, яка народилася у 2021 році. Суд надав право телеведучому бути з дочкою 50% часу, отже Леус має перебувати неподалік його місця проживання протягом наступних 15 років.

Жінка заявила, що має намір подавати апеляцію, щоб оскаржити рішення. За її словами, Джеджула не зацікавлений у вихованні доньки і ставив такі умови їй "на зло".

Читайте також: Ніхто зі мною не радився: Джеджула поскаржився на колишніх дружин, які вивезли дітей за кордон.

Фото: Instagram

Після виходу інтерв'ю колишньої дружини шоумен записав відеозвернення, у якому різко відповів на звинувачення. Себе він назвав "люблячим батьком, який хоче бачити свою дитину", тому і бореться за "право на її всебічне виховання".

"Що вас може шокувати? Що ми отримали 50 на 50 на всі свята і весь час протягом тижня? Абсолютно порівну між батьками, - обурився Джеджула. - Двічі опікунська рада ставала на мій бік. Вони перевіряли моє приміщення, мої можливості щодо дитини, я ходив до психолога та психіатра, здавав купу аналізів, проходив купу перевірок. У свою чергу моя колишня просто блокувала співробітників соціальних служб, висловлювала зневажливе ставлення до офіційних органів. Вона думала, що можна говорити будь-яке лайно, і всі нормально реагуватимуть. Але все перевіряється та відстежується".

Шоумен заявив, що рішення щодо 3 днів на тиждень поряд із дочкою було у нього вже рік. Протягом цього року він щодня ходив до дитячого садка, який оплачував навпіл з Юлією Леус. Також він приходив під будинок, де жінка мешкає з дитиною, і йому доводилося двічі викликати поліцію, оскільки доньку йому не віддавали.

Читайте також: Санта Дімопулос розповіла, як ставиться до Джеджули після його різких слів про сина Даніеля.

Фото: https://www.instagram.com/yla__yla/

"Ігнорувалися мої права, дитина вивозилася без попередження. Скільки я міг це терпіти? Звичайно, я звернувся до суду, щоб задовольнити мої права як батька, - висловився він. - Юлія Анатоліївна ігнорувала засідання опікунської ради. Вона не приходила, коли її викликали. Просто під час війни відпочивала в Дубаї, у Франції чи в інших місцях. Я "пахаю" день і ніч у цій країні, яка воює, а якісь люди живуть пустим життям, навіть не розуміють, що у нас у країні твориться. Для них війни з першого дня немає, існують лише можливості, де гарно відпочити".

На завершення свого звернення Андрій Джеджула пообіцяв опублікувати відео, в якому він відповість на кожне звинувачення колишньої дружини. При цьому публічний конфлікт між колишнім подружжям спалахнув ще під час вагітності Леус.

Цікаві новини для вас:

Не засуджую: Олексій Суханов став на захист Ольги Сумської, чия дочка у Росії мовчить про війну.

Поки не бачу сенсу: молода дружина Володимира Остапчука висловилася про спілкування з його дітьми.

Перше кохання: Олена Зеленська розповіла про хлопця своєї 19-річної дочки.

Новини партнерів

Читайте також

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічну хворобу: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні