Лайм

В Росії бізнес Віри Брежнєвої закрили "за борги": як заробляла співачка

Тепер знаменитість нічого не зв'язує з РФ

Співачка Віра Брежнєва, яка нещодавно виступила у Києві, залишилася без бізнесу в країні-агресорці Росії. Нагадаємо, там у артистки був магазин жіночого одягу, який вона відкрила разом із дизайнеркою Ханною Хмельовою.

Бутік Myseasons розташований у Петербурзі, і на даний момент єдиною власницею є саме Хмельова. Про це пишуть російські ЗМІ.

Читайте також: Єфросиніна розкритикувала українців, які дивляться "Слово пацана" та слухають російську музику.

Фото: instagram.com/ververa

За словами росіян, колишня партнерка Брежнєвої по бізнесу вийшла зі спільного з виконавцею ТОВ "Майсізонс". При цьому вона вказала причину - відсутність участі відомої українки у бізнесі. Віра мала займатися піаром та розкруткою їхнього магазинку, а Хмельова - всім іншим. Проте після 24 лютого артистка не стала рекламувати бутік у Петербурзі з цілком очевидних на те причин.

Нагадаємо, з початком повномасштабної війни співачка засудила російську агресію в Україні та виїхала за кордон. У цей час Хмельова швидко вийшла зі спільного з артисткою ТОВ і стала єдиною хазяйкою магазину жіночого одягу. ТОВ Брежнєвої закрили за борги.

Читайте на тему: Колишній продюсер "Х-Фактора" під час війни працює в Білорусі з пропутінськими артистами.

Фото: instagram.com/ververa

Віра Брежнєва до 24 лютого 2022 року активно будувала кар'єру в РФ та навіть жила в країні-агресорці тривалий час. Однак з початком повномасштабної російсько-української війни вона засудила злочинні дії окупантів та виїхала за кордон. Який час виконавиця навіть волонтерила в Італії, де допомагала своїм співвітчизникам, які вимушені були тікати від війни.

Крім того, наразі зірка випускає пісні українською мовою, а нещодавно вона підтвердила, що розлучилася зі своїм обранцем Костянтином Меладзе. Грузин, на відміну від відомої українки, мовчить про війну в Україні та продовжує співпрацювати з громадянами РФ.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК