Лайм

Alyosha відповіла на чутки про розлучення з Тарасом Тополею через її довгу відсутність в Україні

Співачка відреагувала на розмови у мережі

Через повномасштабну війну Alyosha (Олена Тополя) і Тарас Тополя півтора роки жили в різних країнах, і цей період для подружжя був непростим. Співачка розповідала, що розлука пройшла важко і з ревнощами з її боку. Подейкували, що артистка повернулася зі США в Україну через проблеми у стосунах із чоловіком, і що пара нібито готується до розлучення.

У розмові з OBOZ.UA виконавиця прокоментувала ці чутки. За словами дружини фронтмена гурту "Антитіла", вона не бачила в пресі інформації про їхнє розлучення, але їй не приємні такі розмови. Alyosha дала зрозуміти, що у їхніх стосунках з чоловіком не так все критично.

Читайте також: За кордоном складніше: Alyosha розповіла, чому повернулася в Україну з трьома дітьми.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

"Я не бачила новин про те, що ми нібито мало не розлучилися з чоловіком через відстань. Не знаю, хто це писав. Нехай таким людям все повернеться - кожному у їхніх справах", - емоційно сказала вона.

Нагадаємо, з України Alyosha разом трьома дітьми виїхала на початку російського вторгнення. В Америці співачка з двома синами та донькою жила у мами Тараса Тополі, яка вже давно проживає в цій країні. Лідер гурту "Антитіла" з двома учасниками свого колективу півроку служив у лавах ЗСУ, де був парамедиком та допомагав пораненим бійцям на фронті.

Читайте також: Бажання немає: Тарас Тополя розповів, в якому випадку повернеться на фронт.

Додому співачка повернулася у вересні цього року та розповіла про складнощі, з якими зіткнулася у США, зокрема переживаннями через можливу невірність Тополі.

"Я намагалася зрозуміти, як людина, у якої поряд було троє дітей та дружина, ви постійно бачитеся, а тут така відокремленість від того, що було і бажання теплоти. Я розуміла, що в якийсь момент, можливо, знайдеться хтось, хто зможе це "опалення" увімкнути. Були переживання з цього приводу", - зізнавалася виконавиця.

Фото: instagram.com/tarastopolia

Проте вже через деякий час Alyosha заговорила про народження четвертої дитини від Тараса Тополі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували