Лайм

Анна Трінчер виправдалася, чому показує розкішне життя під час війни

Співачка хвалилася дорогими подарунками і відпочинком на Занзібарі

Виконавиця Анна Трінчер, яка нещодавно оголосила про розлучення з блогером Олександром Волошиним, дала відверте інтерв'ю Маші Єфросиніній. Під час розмови інтерв'юерка поцікавилася у артистки, чому вона продовжує демонструвати у соцмережах розкішне життя під час війни: подарований чоловіком автомобіль Porsche, відпочинок на Занзібарі та розваги.

На таке запитання Єфросиніної співачка дала вичерпну відповідь. Вона заявила, що у період повномасштабного російського вторгнення "важко говорити про те, що доречно, а що ні". Зі своєї сторони 22-річна дівчина намагається "давати підписникам гарний контент, який їм подобається". Трінчер додала, що розкішне життя напоказ може бути "не зовсім доречним", проте "вона так відчуває".

Читайте також: Хвалишся тачками і квартирами: Антон Тимошенко емоційно відповів ображеній блогерці Вербі.

Фото: instagram.com/annatrincher_official

"Дуже складно говорити, доречно чи не доречно. Іноді здається, що недоречно все. Що посміхатися недоречно, сидіти з тобою на інтерв'ю недоречно, пити лате в кафе недоречно, тому що саме зараз, коли я п’ю лате, гинуть люди. Це біль кожного українця, тому що всередині в тебе своя війна, що ти сходиш з розуму. Мені хочеться давати людям гарний контент і людям це подобається. Можливо, це не доречно, але я так відчуваю", - сказала Анна.

Єфросиніна пригадала випадок, коли у Instagram артистка хвалилася, що колишній чоловік подарував їй Porsche.

"У нас сирени, все б'ється, вибухає і тут… Porsche! Ви заробляєте, але тобі не здається, що це занадто? Це робить боляче тим людям, яким нічого їсти. Немає знеболювальних у лікарнях у людей, яким повідрізали кінцівки. Діти сплять у підвалах. Таке зараз життя", - зауважила Марія.

"Так, я знаю. Я намагаюся балансувати. Це просто подарунок своїй дружині. У нас багато гумористичних шоу, де всі сміються. Чому я не можу показати, що мені чоловік подарував машину? У нас є безліч розважальних івентів, багато людей показують свою буденність та подарунки", - відповіла на критику ведучої Трінчер.

Читайте на тему: Ольгу Сумську присоромили за фото з відпочинку під час війни: акторка відповіла хейтерам.

Фото: instagram.com/annatrincher_official

Окрім того співачка поділилася, що "не має бажання" багато працювати у майбутньому. Вона зазначила, що для цього уже докладає необхідних зусиль.

"Я буду будувати своє життя так, щоб бути фінансово забезпеченою без своєї безпосередньої участі. Я хочу мати бізнес, який працюватиме без мене, працюватиме під моїм контролем, з моїми мінімальними операційними зусиллями. Я знаю, як це зробити. Я знаю як делегувати задачі – це найпрекрасніше, що є у нас в житті. Я завжди була дуже амбітна і допитлива. І саме питання привели мене до тих міркувань, які стали моїми цінностями і цілями мого життя. Треба хотіти і щось робити для цього".

Читайте на нашому сайті: 25-річний блогер Волошин похвалився, скільки квартир купив у Києві і який дохід має.

Нагадаємо, Анна Трінчер - акторка та співачка. Представляла Україну на "Дитячому Євробаченні 2015" була учасницею другого сезону "Голос. Діти" та суперфіналісткою восьмого сезону "Голос країни", зіграла одну з ролей в українському серіалі "Школа". У шлюбі з блогером Олександром Волошином виконавивця була два роки. Наприкінці листопада колишні закохані опублікували відео, у якому відверто поспілкувалися один з одним про власне розставання.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків