RU  UA

Дізнатися

Мама чотирьох дітей представить Україну на конкурсі "Місіс Світу-2023": хто вона і як виглядає

Жінка прокоментувала участь у заході

На конкурсі краси "Місіс Світу-2023" Україну представлятиме засновниця ювелірного бренду та мати 4-х дітей Олена Єлізарова. Захід відбудеться у період з 14 по 21 січня у Лас-Вегасі.

Інформація про учасницю, а також її фото вже з'явилися на сторінці Mrs. Ukraine World в Instagram. Зокрема, у публікації зазначається, що спершу нашу країну мала представляти стилістка Лана Малінська, але вона не зможе поїхати на конкурс через сімейні обставини. Є ймовірність, що жінка відравиться на масштабний захід від імені нашої країни у наступному році.

Читайте також: В Англії відбувся перший в світі конкурс краси без макіяжу: як виглядає переможниця.

Олена ЄлізароваФото: instagram.com/mrs.ukraineworld

Що стосується Олени Єлізарової, то вона є засновницею ювелірного бренду "My Lady Jewelry", а також дизайнеркою інтер'єру. Разом з чоловіком-військовослужбовцем виховує чотирьох дітей. "Це ще один майданчик, на якому Україна може заявити про себе. Розповісти про нашу культуру та традиції, зробити більш помітними витвори українських дизайнерів одягу та аксесуарів. Для мене велика честь і відповідальність представляти нашу країну в цей складний час", - прокоментувала свою участь у конкурсі Олена.

Окрім того, бізнес-леді є авторкою дитячої казки та заспокійливої колискової. Композиція здобула визнання на престижній премії Global Music Awards у номінації "Найкраща пісня для дітей".

Читайте на тему: "Дитяче Євробачення-2023" виграла Франція: яке місце посіла учасниця з України.

Єлізарова з чоловіком та дітьмиФото: instagram.com/y.yelizarova

Нагадаємо, "Місіс Світу" (англ. Mrs. World) проводиться щорічно, як захід краси для одружених жінок. Спочатку відбувався у форматі театралізованої вистави краси пані Америки. Наразі ж конкурс влаштований подібно до інших театралізованих конкурсів краси, це також надає особливого значення жіночій думці щодо шлюбу. Був започаткований у 1985 році.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезона шоу "Холостяк" Александр "Терен" Будько прокомментировал свое участие в проекте и рассказал, какую девушку будет искать