Лайм

Дружина Тамерлана розповіла, чим зараз займається співак, який на початку війни був у ТрО

Музикант був у Бучі та Бородянці

Український співак Тамерлан з дуету "Тамерлан і Альона" на початку повномасштабного вторгнення захищав країну в лавах територіальної оборони та був у гарячих точках під Києвом. Дружина музиканта співачка Олена Омаргалієва розповіла, чим зараз займається артист.

У свіжому випуску проекту "Муз Оборона" на телеканалі Дім виконавиця згадала, як Тамерлан вивіз її та їхнього 9-річного сина Тимура на захід України, а сам повернувся до Києва й одразу записався до ТрО.

Читайте також: Без тилу немає фронту: Нікіта Добринін розповів, чому після служби у теробороні не пішов воювати.

Фото: instagram.com/tamerlan_alena

"Я пам'ятаю, як запитала його: Чи вмієш ти стріляти? Насправді я досі не вірю, що тоді про це думала. Він відповів: Навчимося. Він записався у ТрО, і вони виганяли окупантів з-під Києва. А ми повернулися, коли Київ був звільнений", - розповіла Олена.

Нині, за словами співачки, Тамеран продовжує військову справу, але чим саме він займається – розкривати не стала.

"Він почав занурюватися в цю тему. Ми знаємо, що Україні не вистачає зброї, люди постійно збирають на БПЛА. І він сказав, що будемо розробляти свої БПЛА. Я не можу розголошувати всі деталі, але він продовжує військову справу і допомагає наблизити Україні перемогу", - заявила Омаргалієва.

Фото: instagram.com/tamerlan_alena

Джерело видання NV уточнило, що учасник дуету "Тамерлан і Альона" зараз також виконує завдання Сил Оборони як доброволець.

Раніше Тамерлан розповідав, що в перші дні служби у ТрО ледь не загинув від кулі російського снайпера. Це сталося неподалік Житомирської траси, де точилися бої за Бучу.

"Наші підбили 4 танки, вони базувалися на Капітанівці і поверталися туди. Один застряг, і вони почали бігти врозтіч. Ми знаходилися за 20 метрів. Тоді в нас полетіли снайперські кулі. Потім ми вже зрозуміли, що коли йде колона танків, у них є підтримка снайперів на "зеленці". Тоді був мій перший день народження з чотирьох за весь час", - розповідав музикант Славі Дьоміну.

Фото: instagram.com/tamerlan_alena

Читайте у матеріалі theLime про українських зірок, які записувалися у добровольці, але так і не стали до зброї.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Тиск завжди присутній: Олена Зеленська поділилася, як війна змінила плани її дітей

Олена Зеленська зізналася, що її донька Олександра не будує плани на майбутнє у період війни, а син Кирило хоче стати військовим

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених