Лайм

Дружина Остапчука показала коштовний подарунок, який ведучий зробив їй на Миколая: фото

Дівчина похвалилася презентом, який знайшла під подушкою

6 грудня, у день Святого Миколая, дружина Володимира Остапчука похвалилася дорогоцінним подарунком, який отримала від чоловіка. Так, у соцмережах Катерина Полтавська показала коштовну обручку, вартість якої без знижки становить майже 60 тисяч грн.

Про презент обраниця шоумена розповіла в Instagram-stories. На опублікованих фото вона продемонструвала, як знайшла вранці під подушкою коробочку, в якій лежала каблучка, зроблена із жовтого золота та з діамантами. "Блін, так несподівано. І з розміром вгадав", - йдеться у підписі до одного з кадрів, на якому Катерина показує свою обновку.

Читайте також: Анна Трінчер виправдалася, чому показує розкішне життя під час війни.

Фото: instagram.com/poka.tya

Виріб бренду SovaJewels входить до колекції The Diamond lines, і наразі його ціна на сайті марки становить 33 тисячі (з урахуванням знижки). Звичайна вартість прикраси - 59 990 грн.

Фото: sovajewels.com

Дівчина також поділилася, що натякнула на подарунок, який хотіла отримати, ще за кілька днів до свята. Вона продемонструвала переписку, у якій скинула фото бажаного презенту, а також нагадала коханому розмір свого пальця.

Фото: instagram.com/poka.tya

Читайте на тему: Не бачу в цьому сенсу: молода дружина Володимира Остапчука висловилася про спілкування з його дітьми.

Нагадаємо, це вже не вперше Полтавська отримує від свого обранця коштовні подарунки. Раніше на свято 8 березня вона похвалилася прикрасою від відомого ювелірного бренду Cartier, вартість якої сягає близько 2,5 тисяч доларів (понад 80,000 грн).

каблучка CartierФото: instagram.com/poka.tya

Катерина Полтавська - третя дружина Володимира Остапчука. До шлюбу із нею він був одружений з юристкою Христиною Горняк, з якою досі не може урегулювати питання, що стосуються майна. Першою дружиною чоловіка була Олена Войченко, і разом колишні закохані виховують двох дітей: доньку Емілію та сина Евана-Олександра.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв