Лайм

Вже стою на обліку: співак Позитив розповів, чи готовий захищати Україну на фронті

Чоловік має близьких друзів, які боронять країну

Український виконавець Позитив (справжнє ім'я - Олексій Завгородній), який раніше висловлювався про подолання алкогольної залежності, цього разу розповів про можливу мобілізацію. Так, він поділився, що вже пройшов комісію і наразі стоїть на військовому обліку.

Деталі артист озвучив у інтерв'ю виданню "УНІАН". Як відомо, на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну чоловік доєднався до місцевої територіальної оборони, і тоді стояв у черзі дуже довго. Пізніше музиканту сказали, що наразі людей вистачає і йому краще зайнятися своєю справою, що Олексій і зробив.

Читайте також: Дружина Тамерлана розповіла, чим зараз займається співак, який на початку війни був у ТрО.

Олексій ЗавгороднійФото: instagram.com/positiff

"У перший місяць повномасштабного вторгнення я пішов у місцеву тероборону. Стояв у черзі дуже довго. Мене впізнали, здивувались і сказали, що людей вистачає, а мені краще займатися своєю справою. Те ж саме мені сказали військові, коли я розповів їм цю історію. Вони наголосили на тому, що їм треба публічна допомога, щоб вгамувати паніку", - пригадує артист.

Пізніше, перебуваючи у Хмельницькій області в рамках робочої поїздки, Завгородній навідався до місцевого військомату, де і пройшов комісію. Він наголосив, що зараз "потрібно бути готовим до всього", тому якщо його мобілізують, він піде.

"Потім ми поїхали в Хмельницьку область робити заходи для дітей-переселенців. Вже там я пішов у місцевий військкомат і пройшов комісію. В мене є документ, що я стою на обліку. Якщо призвуть, треба буде піти. Я був на полігонах і вже більш-менш навчений збирати автомат і стріляти. Всім раджу все-таки пройти повну військову підготовку - зараз треба бути готовим до всього", - зауважив виконавець.

Читайте на тему: Достатньо жорсткий керівник: Олег Сенцов розповів про свою посаду і службу в армії.

Позитив і Даніель Салем, який служить у ЗСУФото: instagram.com/positiff

Також музикант зазначив, що в лавах ЗСУ перебувають його близькі друзі, серед яких ведучий та ресторатор Даніель Салем. "Мій кум Андрій вже ветеран цієї війни. Але є друзі, які наразі перебувають на фронті. Наприклад, Даніель Салем. Він і його команда для мене як супергерої з коміксів, я ними дуже пишаюсь. Багато друзів воюють ще з 2014-го року. Багато кого вже немає в живих", - розповів Олексій.

Нагадаємо, Позитив здобув популярність у складі гуртів "Время и Стекло" та "Mozgi", створених під керівництвом Олексія Потапенка. В серпні 2013 року співак одружився з Анною Андрійчук, з якою зустрічався з 15-ти років. У квітні 2021 року закохані оголосили про розлучення. Наразі, як відомо, у артиста є кохана людина.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України