Лайм

Німб із золота: дружина Остапчука зробила їдке зауваження Єфросиніній за прикраси Cartier

Дівчина не побоялася висловити свою думку

Окрім блогера Олександра Волошина, Машу Єфросиніну розкритикувала і дружина Володимира Остапчука Катерина. Так, Полтавська у соцмережах дорікнула відомій ведучій за браслети Cartier та її "хитку" проукраїнську позицію.

Відповідну заяву дівчина зробила на своїй сторінці в Instagram. Зокрема, вона прокоментувала докори Єфросиніної у бік Трінчер, яка хвалилася отриманим у подарунок від чоловіка Porsche. Під час інтерв’ю зі співачкою Єфросиніна звернула на це увагу та розкритикувала її, у той час як сама одягла на зйомку дорогі прикраси.

Читайте також: Стівен Кінг засудив республіканців, які провалили голосування щодо допомоги Україні.

Фото: instagram.com/poka.tya

"А Cartier не робить німб із золота? Хочу подарувати Маші на Новий рік. Я теж проти того, щоб показувати, як чоловік дарує Porsche. Бо мені не дарують. Але я, як і Маша, за те, щоб лайкати і підтримувати подругу, яка зараз на лакшері відпочинку біля океану, який коштує як половина того Porsche (а він же не новий). Бо друзів треба підтримувати. Пишаюся чіткою позицією", - висловилася про цю ситуацію молода обраниця Остапчука.

Також Катерина звинуватила ведучу в тому, що вона прорекламувала російський серіал на чималу аудиторію в Instagram. Єфросиніна, як відомо, записала відеозвернення, у якому закликала українців не споживати російський контент, зокрема пропагандистський серіал про ностальгію за Радянським Союзом "Слово пацана".

"Серіали дивитися — тільки українські! (хоча знімати українські не можна зараз, як вважає Маша, бо Горбунов її колись образив). Несподівано тільки прорекламувала рос серіал на 2 млн аудиторію (бо якщо це не реклама, то або манія величі — вважати, що якщо у відео накричиш на тих, хто його дивиться, то тьотю Машу злякаються і не дивитимуться. Або глобальна тупість). Але ж це на благо, блін! За Україну! Ну і лайки ставлять — теж приємно", - зауважила Полтавська.

Читайте на тему: Просування культури ворога: Мінкульт висловився про популярність серіалу "Слово пацана" в Україні.

Фото: instagram.com/poka.tya

Фото: instagram.com/poka.tya

Зробити низку їдких заяв дівчина вирішила у тому числі через те, що Єфросиніна відмовилася працювати з Володимиром Остапчуком та заявила, що ніколи не вийде разом з ним на одну сцену. Про це розповіли в агенції "Дядя Жора" виданню "Главком". Там йшлося про те, що коли компанія чи особистий замовник захоче виступ за участі Марії, слід пам'ятати про її принципову умову - знаменитість навідріз відмовилася виступати з Володимиром. Що саме призвело до такої позиції Єфросиніної, наразі залишається невідомим. У мережі припускають, що причина може ховатися у скандальних заявах шоумена про жіночу депіляцю.

Крім того, між Єфросиніною та Остапчуком існують й інші конфлікти. На початку листопада ведуча назвала чоловіка брехуном.

"Остапчук, це людина прийшла і повністю про все набрехала. Він розповів про своє щасливе прекрасне життя з жінкою і дітьми. Набрехав, бо він півроку вже як живе з іншою жінкою. Йому з цим жити і його совісті теж", - говорила вона. Тоді зірка пригадала, як Володимир прийшов до неї на інтерв'ю та був нещирим, говорячи на тему сім'ї, адже заявив, що щасливий у шлюбі зі своєю на той момент дружиною Оленою Войченко. Однак це було не так, оскільки, за словами Марії, шоумен вже півроку жив з іншою жінкою - Христиною Горняк, яка була його другою дружиною.

  • Подорожує по світу та співає російською: нещодавно ми розповіли, де зараз український співак Олег Кензов.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків