Лайм

Волошин назвав Єфросиніну лицеміркою за критику розкішного життя з Анною Трінчер під час війни

Блогер різко висловився на адресу ведучої

Олександр Волошин після виходу інтерв'ю Маші Єфросиніної з його дружиною Анною Трінчер назвав телеведучу лицеміркою. Блогеру не сподобалося, що інтерв'юерка розкритикувала співачку за розкішне життя під час війни, тоді як сама сиділа в люксових прикрасах.

Напередодні Єфросиніна присоромила Трінчер за показушність у соціальних мережах, зокрема за публікації з дорогим подарунком від чоловіка – Porsche. Сам блогер також неодноразово вихвалявся доходами та квартирами у Києві, які придбав під час повномасштабного вторгнення. Ведуча сказала співачці, що вони з чоловіком "наче з космосу".

Читайте також: Дружина Остапчука показала коштовний подарунок, який зробив ведучий їй на Миколая: фото.

Фото: instagram.com/voloshyn_xx

"Дивні були відчуття, що ви наче з космосу. У нас сирени, все б'ється, вибухає і тут... Porsche! Для мене це було... Ви заробляєте, але тобі не здається, що це занадто, як для показушності? Це робить боляче тим людям, яким нема чого їсти. Немає знеболювальних у лікарнях у людей, яким відрізали кінцівки. Діти сплять у підвалах. Таке зараз життя", - сказала Марія.

Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Претензія Єфросиніної, чий чоловік у лавах ЗСУ наближає перемогу України, не сподобалася Волошину. Чоловік Трінчер заявив, що ведуча лицемірна людина, яка критикує за розкіш інших, а сама прийшла на інтерв'ю у брендових ювелірних речах.

"Один момент, коли про це може розповідати людина, яка зараз перебуває на фронті або віддає всі свої гроші на благодійність. Але коли це робить Маша Єфросиніна, яка у випуску з Анею сидить у кольє за 50 тисяч гривень та браслетах Cartier, які коштують тисячі доларів. Якщо у тебе така позиція, то навіщо одягати на інтерв'ю Cartier. Це просто верх лицемірства", - обурився блогер в Instagram.

Читайте також: Можу дозволити собі: блогерка Юлія Верба відповіла на хейт через новий Mercedes за 10 млн. гривень.

Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Нагадаємо, раніше Олександр Волошин розповідав, що є власником трьох квартир у Києві, дві з них коштували 25-річному українцю 180 тисяч доларів. Придбану нерухомість блогер планує здавати, щоб мати пасивний дохід.

"Зроблю ремонт і здаватиму, орієнтовно за 900-1000 доларів на місяць. За півроку мій пасивний дохід збільшиться до 50 тисяч гривень на місяць. До 30 років я хочу купити багато нерухомості і вийти на дохід у 50 тисяч доларів на місяць", - ділився планами Волошин.

Щодо заробітків українця, то раніше він розповідав, що йому вдається за місяць заробити понад 50 тисяч доларів.

Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Напередодні інтерв'ю Анна Трінчер та Олександр Волошин оголосили про розлучення. Пара блогерів була в шюбі два роки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків