Лайм

В театр прийшли повістки: актор Михайло Кукуюк розповів, чому його не взяли в армію

У минулому чоловіку робили операцію

Актор, ведучий та виконавець Михайло Кукуюк висловився про мобілізацію. Зокрема, він розповів, що отримав повістку та пішов ставати на облік, однак його не взяли через проблеми із зором.

Деталі свого діагнозу чоловік озвучив у інтерв'ю виданню OBOZREVATEL. Він не приховує, що мав бажання стати на захист рідної країни, але через серйозні проблеми з очима не зможе це зробити. Натомість знаменитість наразі активно думає над тим, в який інший спосіб можна допомогти нашим захисникам. Наприклад, він замислився про курси психіатрії - цей напрямок є актуальним і вкрай затребуваним для військових, які повертаються з війни.

Читайте також: Вже стою на обліку: співак Позитив розповів, чи готовий захищати Україну на фронті.

Михайло КукуюкФото: instagram.com/kukuyuk_michael

"Коли нам у театр прийшли повістки, пішли з хлопцями ставати на облік. Мене не взяли – зіпсоване очне дно, астигматизм нашарувався. Нині весь час думаю, де можу знадобитися. Знаю театри, де працівники пішли одразу на курси психіатрії військової. Зараз це потрібно, бо приходять з фронту військові, які вигоріли через контузії та пережитий шок", - поділився Кукуюк.

Також зірка фільму "Свінгери" зазначив, що першу операцію на очах робив у Москві, де на той момент працював його вітчим. Актор пригадав, що тоді зіштовхнувся з гопниками із Казані - вони злякалися чоловіка через його око після операції, і через це втекли.

"Мені першу операцію на очах робили в Москві. І до мене на Київському вокзалі, коли їхав додому, вони причепилися – це страшні люди. Але трохи злякалися, бо в мене після операції око було сильно надуте, пішли геть. Замість того, щоб думати про автономію – боротися за відокремлення Татарстану від Росії – вся їхня звитяга та мужність пішла на те, щоб бити морди. У Москву поїхати – вибивати гроші на вокзалах. Оце все, що можуть", - каже Михайло.

Читайте на тему: Вже пройшов медкомісію: актор серіалів "Спіймати Кайдаша" і "Перші дні" отримав повістку.

Кукуюк з дружиноюФото: instagram.com/kukuyuk_michael

Нагадаємо, Кукуюк з 2003 року працює у Київському академічному театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра. Окрім акторства, займається музикою – він є лідером музичного гурту "Кука та банда". Чоловік одружений з театральною режисеркою Анастасією Осмоловською.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024