Лайм

Колишній чоловік Емеральд отримав обмежувальний припис: йому заборонено наближатися до жінки

Євгенія поділилася цією новиною у своєму блозі

Військова та поліцейська Євгенія Емеральд, яка робила низку гучних заяв про свого колишнього Євгенія Стипанюка, озвучила нові деталі конфлікту з ним. Жінка повідомила, що суд заборонив чоловікові наближатися до неї та більш ніж на 100 м до їхнього з дочкою місця проживання.

Наступні 6 місяців Стипанюку забороняється контактувати з дружиною, розшукувати її самостійно чи за допомогою третіх осіб. Відповідний обмежувальний припис видав Деснянський районний суд Києва. Про це Емеральд розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Наркотики і фізичне насильство: в сім'ї зрадниці Тодоренко почалися проблеми.

Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

"Ще одна перемога у боротьбі за гідність та безпеку моєї родини! Суд заборонив Євгену Стипанюку наближатися до мене. До цього результату я йшла багато місяців. Це величезна перемога не лише для мене, але й для всіх українських жінок – тепер ви бачите, що справедливість в Україні існує і за неї варто боротися! Отже, Емеральд - Стипанюк: рахунок 2:0! Це важка дорога, але правда завжди переможе!" - йдеться у дописі.

Близько місяця тому комісія Служби у справах дітей та сім'ї також заборонила Стипанюку бачитися з їхньою донькою Афіною, якій наразі 8 місяців. Більше того, проти військовослужбовця наразі відкрито два кримінальні провадження за замахом на життя Євгенії Емеральд, а Міноборони продовжує розслідування стосовно приналежності Євгена до військової служби.

Читайте на тему: Не розповідала навіть мамі: Євгенія Емеральд заявила, що її зґвалтували.

Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

Про розлучення зі Стипанюком військова оголосила на початку жовтня, а згодом заявила, що стала жертвою домашнього насильства. У соцмережах вона оприлюднила відео, де показала скриншоти листування з екс-коханим та його голосові повідомлення з погрозами та нецензурними словами. Пізніше Євгенія опублікувала листи і від інших жінок, які теж стали жертвами насилля через Євгена Стипанюка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця та яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий