Лайм

Лікарі боряться за життя: чоловік акторки Катерини Тишкевич повідомив про її важкий стан

Про хворобу дівчини стало відомо влітку 2022 року

Українська акторка Катерина Тишкевич потрапила до лікарні. У неї виявили сепсис, і вже сьому добу вона перебуває в реанімації. Лікарі продовжують боротьбу за життя знаменитості.

Сумною звісткою у соцмережах поділився чоловік зірки актор Валентин Томусяк. У публікації він повідомив, що наразі залишається невідомим, що стало причиною сепсису. Також він оприлюднив фото, зроблене у лікарні.

Читайте на тему: MELOVIN розкрив свою невиліковну хворобу, яка проявлялася коливаннями ваги.

Фото: instagram.com/t.o.m.u.s.y.a.k

"Моя дружина, Катя Тишкевич, вже сьому добу перебуває в реанімації, де лікарі відчайдушно боряться за її життя... Що стало причиною сепсису й досі не відомо, але вже й неважливо, бо найголовніше зараз впоратись з його наслідками... Найтяжче зараз легеням, печінці та серцю…", - йдеться у пості Томусяка.

Чоловік також розповів, що родина витратила вже близько 350 тисяч грн, однак кошти на лікування все ще потрібні. Він закликав небайдужих людей підтримати донатом. "На сьогодні ми вже сплатили за її лікування майже 350 тисяч тисяч, але стан її й досі залишається вкрай тяжким.. Тож, буду радий будь-якому донату на її одужання", - звернувся до користувачів мережі Валентин та залишив на своїй сторінці активне посилання для тих, хто хоче допомогти.

Нагадаємо, про хворобу Катерини Тишкевич стало відомо у червні минулого року. Тоді вона у соцмережах заявила, що страждає від сильного головного болю, і тривалий час лікарі не могли поставити діагноз. Пізніше з'ясувалося, що у 29-річної дівчини соматоформний головний біль, викликаний функціональною поломкою мозку. Зірка пояснювала, що хвороба з'явилася через порушення біохімії у мозку після пологової травми. У дитинстві їй поставили діагноз ДЦП, який не проявлявся тривалий час, однак після 20 років наслідки почали з'являтися.

Читайте також: Не 10 з 10: Богдан Буше відповів хейтерам і розповів, на що схожа його хвороба.

Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Після того як діагноз був знайдений, Тишкевич займалася лікувальною фізкультурою, проходила терапію з психологом, а також поїхала лікуватися за кордон. Кілька місяців тому стало відомо, що Катерина повернулася до України: у жовтні вона показалася на тлі одеського моря, а наприкінці жовтня оприлюднила фото, зроблене під час прогулянки столицею зі чоловіком Валентином.

"Я жива, але все ще не дуже здорова. Повернулась до медикаментозної терапії та психотерапії. Шукаємо схему препаратів, що працює. Поки, окрім побічних дій, успіху не маємо. Віримо в найкраще", коментувала стан свого здоров'я Катерина кілька місяців тому.

Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші