Лайм

Росіяни хочуть провести "націоналізацію": що зараз з готелем Софії Ротару в окупованому Криму

Окупанти мають намір прибрати до рук нерухомість знаменитості

Софії Ротару належить не лише заміський будинок у селі П'ятихатки під Києвом, також вона є власницею готелю, що розташований у тимчасово окупованій Ялті. Російські ЗМІ повідомляють про те, окупаційна влада Криму хоче провести "націоналізацію нерухомості" та незаконно продати її.

Окрім того, російські джерела пишуть, що артистка в курсі цих намірів з боку загарбників і планує продати готель "Вілла Софія" раніше, аніж будуть влаштовані торги. Для цього вона, зі слів росіян, нібито обдзвонює потенційних покупців та обіцяє зменшити ціну.

Читайте також: Хороший будинок біля моря: Зібров розповів, де під час війни живе син зрадниці Повалій.

Готель "Вілла Софія"Фото: villa-sofia.com.ua

Готель "Вілла Софія" окупаційна влада Криму планує продати подібно до розіграшу житла президента України Володимира Зеленського – його нерухомість на півострові незаконно продали за 17,4 млн грн (44 356 млн рублів). Отримані з продажу кошти громадяни РФ хочуть направити на підтримку окупантів, які воюють проти України, а також їхнім близьким.

"Власниця в курсі, і хоче встигнути його продати, знижуючи цінник і обдзвонюючи тих, хто цікавився покупкою раніше", - пишуть пропагандисти, без уточнення конкретного джерела.

Мова про продаж готелю "Вілла Софія" йшла ще до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. У 2020 році почали з'являтися новини про наміри Софії Ротару продати нерухомість, оскільки після окупації до Криму вона не їздила. Самі ж громадяни РФ зізнавалися, що хочуть таким чином "покарати" співачку за підтримку Батьківщини. Готель зірки у Ялті проросійські жителі півострова вже встигли прозвати "будинком-привидом".

Читайте на тему: Співала Кадирову українську пісню: репер у ЗСУ Ярмак різко розкритикував Софію Ротару.

Фото: villa-sofia.com.ua

Зокрема, раніше представники окупаційної влади хотіли віддати приміщення на потреби російських загарбників та відкрити пансіонат. Також повідомлялося, що сама виконавиця нібито планує продати майно за 2,5 млрд рублів. Нині ціна нібито знизилась, проте конкретної цифри у мережі поки що не знайти.

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Ротару висловила проукраїнську позицію та засудила злочини російських солдат. У соцмережах вона час від часу виходить на зв'язок зі своїми підписниками, підтримує їх у дописах, а також розповідає про своє життя зараз. Наприклад, нещодавно співачка вшанувала пам'ять чоловіка Анатолія Євдокименка та показалася на Байковому кладовищі у Києві.

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування

Їм складно радіти досягненням інших: які знаки Зодіаку заздрять чужому успіху

Астрологи назвали заздрісні знаки Зодіаку - Овни, Козероги, Леви та Скорпіони не вміють радіти успіхам інших