RU  UA

Дізнатися

Тома Круза запідозрили у романі з ексдружиною російського олігарха: хто така Ельсіна Хайрова

Пара свої можливі романтичні стосунки не коментує

Американського актора Тома Круза, зірку фільму "Топ Ган: Меверік, який закликали байкотувати на "Оскарі" через зв'язок із РФ, запідозрили у романі з росіянкою.

Як пише Daily Mail, 61-річний Круз був помічений на вечірці в лондонському районі Мейфер із 36-річною світською левицею Ельсіною Хайровою. Дівчина є дочкою колишнього депутата Держдуми РФ та ексдружиною російського олігарха, який торгує діамантами. "Вони були нерозлучні, явно пара, - розповів виданню один з гостей заходу. - Здавалося, він був просто зачарований нею".

Читайте також: Дочка Мілли Йовович записала ТікТок під російську пісню путіністки Каті Лель.

Том Круз Фото: Getty Images

Росіянка, одягнена у чорну сукню без бретельок з діамантовим бантом, позувала на вечірці в компанії українки Олени Авраменко, колишньої учасниці конкурсу "Міс Європа", а потім танцювала разом із Томом Крузом.

Олена Авраменко та Ельсіна Хайрова Фото: instagram.com/elsina_k

Нині колишня модель Ельсіна Хайрова є громадянкою Великої Британії. Раніше вона була заміжня за російським магнатом Дмитром Цвєтковим, з яким володіла кількома британськими маєтками, вартістю понад 24 млн. доларів кожен. Також вони мали нерухомість у Дубаї та Кіпрі, дорогі автомобілі, ювелірні вироби та колекції витворів мистецтва на мільйони доларів.

Ельсіна Хайрова Фото: instagram.com/elsina_k

Їхнє дуже бурхливе розлучення влітку цього року потрапило в заголовки ЗМІ після того, як Хайрову звинуватили у приховуванні від колишнього чоловіка значних активів, включаючи колекцію сумок вартістю понад мільйон доларів.

Сам Том Круз відтоді як 15 років тому розлучився зі своєю третьою дружиною Кеті Холмс, ні з ким публічно не зустрічався, хоча нещодавно ходили чутки, що у нього роман із Шакірою, а також з колегою з фільму "Місія: Нездійсненна" Хейлі Етвелл.

Батько росіянки Рінат Хайров назвав "повною нісенітницею" чутки про стосунки його доньки із зіркою Голлівуду. "Це нісенітниця повна... Бруд оплачуваний, який зливають", - сказав колишній російський депутат пропагандистському виданню.

При цьому інсайдери Daily Mail стверджують, що Том Круз та Ельсіна Хайрова на захід у Лондоні прийшли разом, чим здивували гостей, і так само разом залишили вечірку.

Ельсіна Хайрова Фото: instagram.com/elsina_k

Тим часом Брітні Спірс вперше розповіла про самотнє життя після розлучення.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В сети подозревают, что Дженнифер Лопес и Бен Аффлек разводятся - певица сделала неоднозначное заявление

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолий Анатолич заявил, что электронные очереди в ТЦК не работают – шоумен поделился своим опытом и выводами

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров впервые прокомментировал тему отношений с отцом, который ушел из семьи - певец пытался наладить общение с ним