Лайм

Дженніфер Еністон вперше розповіла, в якому стані був Меттью Перрі в день своєї смерті

Зірка не стримала сліз, згадуючи колегу

Наприкінці жовтня пішов з життя відомий канадсько-американський актор Меттью Перрі, який більше всього запам'ятався шанувальникам за роллю Чендлера Бінга в серіалі "Друзі". Його не стало 28 жовтня, а прощальна церемонія відбулася через 6 днів після смерті.

Лише зараз подруга та колега знаменитості Дженніфер Еністон висловилася про те, яким був останній день життя Меттью. Зокрема, у коментарі виданню Variety акторка поділилася, що останні миті 54-річний чоловік прожив щасливим, здоровим та був на шляху до повного одужання.

Читайте на тему: Спустошені втратою: актори серіалу "Друзі" зробили спільну заяву щодо смерті Меттью Перрі.

Фото: instagram.com/jenniferaniston

Говорячи про смерть Перрі, Еністон не стримала сліз. В день його смерті жінка спілкувалася із актором, тому з впевненістю заявила, що виконавець ролі Чендлера почувався добре та з кожним днем віддалявся від своєї згубної залежності, а саме алкогольної та наркотичної.

"Він був щасливий. Він був здоровим. Він кинув курити. Він набирав форму. Він був щасливий – це все, що я знаю. Я буквально переписувалася з ним того ранку, кумедний Метті. Йому не було боляче. Він не боровся. Він був щасливий. Я хочу, щоб люди знали, що він справді був здоровий і одужував. Він був у гонитві. Він так багато працював. Йому справді довелося нелегко. Я дуже сумую за ним. Усі ми сумуємо. Хлопче, він нас так смішив. Сподіваюся, він здогадувався, що його любили так, як він ніколи не думав", - розповіла Дженніфер.

Нагадаємо, значну частину свого життя Меттью Перрі страждав від наркотиків та вживання алкоголю. Відверто про це він розповів у своїх мемуарах "Друзі, коханки і одна велика халепа", які вийшла у світ незадовго до його смерті. У книзі зірка ділився, що після багатьох років страждань, перенесених численних операцій та ситуацій, коли він опинявся на межі життя і смерті, йому нарешті вдалося залишити все це в минулому. Чоловік заявляв, що після подолання такого шляху однією з головних його цілей у житті була допомога іншим людям, яким опинилися у схожих ситуаціях.

Читайте також: Колишня наречена Меттью Перрі зізналася, що покійний актор "Друзів" завдав їй великого болю.

Фото: instagram.com/mattyperry4

Актора знайшли мертвим у власному джакузі у будинку, що розташований у Лос-Анджелесі. Фахівці припустили, що чоловік загинув внаслідок утоплення. Також після проведеного правоохоронцями обшуку у будинку Перрі там знайшли рецептурні препарати.

Видання TMZ повідомляло, що у домі виявили антидепресанти, заспокійливі, а також ліки від хронічної обструктивної хвороби легень, що відноситься до захворювань, які викликають блокування повітряного потоку та проблеми, пов'язані з диханням.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни