Лайм

Катерина Тишкевич вийшла з медикаментозного сну: в якому стані акторка

Валентин Томусяк озвучив подробиці лікування дівчини

Акторка Катерина Тишкевич приходить лікування після того, як у неї виявили сепсис. Раніше було відомо, що вона близько тижня знаходилася у медикаментозній комі, але нарешті стан 29-річної дівчини почав покращуватися.

Чоловік Катерини Валентин Томусяк повідомляв, що просліджується позитивна динаміка, однак стан залишається все ще важким. Пізніше Томусяк знову вийшов на зв'язок із користувачами мережі в Instagram та прокоментував стан здоров'я коханої після виходу з медикаментозного сну. "Фізичний стан Каті поступово відновлюється. Емоційно-психологічний стан поки важкий", - йдеться в Instagram-stories Валентина.

Читайте на тему: Анджеліна Джолі зізналася, як розлучення з Бредом Піттом вплинуло на її здоров’я і життя.

Фото: instagram.com/t.o.m.u.s.y.a.k

На лікування Катерини Тишкевич родина витратила вже близько 350 тис грн. Днями близькі знаменитості звернулися до шанувальників із проханням допомогти, оскільки на потрібно ще чимало коштів. Пізніше з'ясувалося, що за короткий термін вдалося зібрати чимало грошей на лікування та реабілітацію акторки.

Про погіршення стану Катерини її чоловік повідомив кількома днями раніше. До цього дівчина сама вела соцмережі, у яких розповідала про боротьбу з важкою хворобою. Тишкевич страждає на соматоформний головний біль, який викликаний функціональною поломкою мозку. Дана хвороба з'явилася внаслідок порушення біохімії у мозку після пологової травми. У дитинстві дівчині поставили діагноз ДЦП, проте він тривалий час не проявлявся.

Проблеми зі здоров'ям відома українка запідозрила влітку минулого року: саме тоді вона ділилася у Instagram, що має сильний головний біль, який не дозволяє їй щось робити. Після місяців різного виду лікування, консультацій у різних фахівців та перебування в різних країнах експертам нарешті вдалося з'ясувати діагноз дівчини.

Читайте на тему: Донька Олі Полякової під час відпочинку на Занзібарі потрапила до лікарні.

Катерина Тишкевич з чоловіком Валентином ТомусякомФото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Напередодні того, як акторка потрапила до реанімації, вона говорила, що наразі разом з лікарями шукає працюючу схему препаратів. Однак, додавала вона, поки успіхів, окрім побічних дій, не було. Але навіть за таких умов знаменитість продовжувала вірити в найкраще.

  • Нещодавно відомий музикант Оззі Осборн заявив, скільки років йому залишилося жити "в найкращому випадку".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа