Лайм

Вагітна Лілія Ребрик розповіла, коли має народитися її третя дитина

Сім'я знаменитості чекає на поповнення

Українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик вагітна третьою дитиною. 42-річна знаменитість вже розповіла, хто в неї народиться, де народжуватиме: в Україні чи за кордоном, а тепер назвала місяць пологів.

В інтерв'ю OBOZ.UA майбутня багатодітна мама зізналася, що їхня третя з чоловіком, хореографом Андрієм Диким, дівчинка має з'явитися на світ у березні 2024 року. Сім'я активно готується до народження ще однієї дитини та облаштовує свій новий будинок під Києвом.

Читайте також: Лілія Ребрик відповіла на закиди, що третя дитина допоможе її чоловікові відкосити від армії.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Ми підібрали вже все найнеобхідніше для малечі, але ще нічого не купували. Ремонт у будинку відновили, але до народження нашої дівчинки в березні ми точно не встигнемо туди заїхати. Малеча буде з нами в спальні, а коли вже переїдемо – то кожна з дівчат матиме свою кімнату. До слова, через те, що ми скоро матимемо ще одну дитину, внесли корективи в планування нашого житла. І добре, що ми на якийсь час поставили на паузу внутрішні роботи, тепер маємо можливість скорегувати плани", - поділилася телеведуча.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий придбали "будинок мрії" ще до початку повномасштабної війни, і майже два роки всі внутрішні роботи стояли на паузі. Нещодавно подружжя відновили ремонт, бо "треба мріяти всупереч обставинам".

"Наразі вирішили малими кроками продовжити працювати над нашою мрією. Взагалі в будинку ще дуже багато роботи, але не опускаємо рук. Для мене – це особиста перемога, тому що, здавалося б, – не на часі, не до ремонтів. А з іншого боку: коли? Вирішила – потрошки, спокійно, коли буде можливість – робитимемо, ні – ставимо знову на паузу. Треба мріяти, всупереч обставинам", - зазначила вона.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Нині "дика сімейка" живе на дачі, яка знаходиться в Макарівському районі Київської області. До столичної квартири Лілія повертатися боїться.

"Наша квартира в Києві розташована на 22-му поверсі, і, чесно, я боюся - за дітей, за себе, за чоловіка. Мені спокійніше, коли ми живемо ближче до землі, - пояснила знаменитість. - Так, зараз доводиться раніше вставати, бо щоранку возимо дівчаток до Києва, але це теж обставини, які треба прийняти".

Лілія Ребрик із чоловіком вже виховують 11-річну Діану та 5-річну Поліну, яких, за словами зіркової мами, дуже змінила війна.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Тим часом Тимур та Інна Мірошниченко з трьома дітьми отримали премію "Сім'я року-2023".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil