Лайм

Вагітна Лілія Ребрик та її чоловік розкрили стать майбутньої дитини на яскравій гендер-паті

Родина влаштувала затишне свято

Лілія Ребрик, яка на початку жовтня оголосила про третю вагітність, розсекретила стать майбутньої дитини. Зірка і її чоловік, танцюрист Андрій Дикий влаштували яскраву гендер-паті під час якої дізналися, що стануть батьками ще однієї дівчинки.

"Ми так чекаємо на тебе", - лаконічно підписала святковий ролик в Instagram ведуча. У відео можна побачити арку з написом "хлопчик чи дівчинка", а також блакитні та рожеві кульки.

Читайте також: Вагітна Лілія Ребрик відповіла на закиди, що третя дитина допоможе її чоловіку відкосити від армії.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Подружжя разом із доньками Поліною та Діаною випустили зі спеціальних балонів дим, який і вказав на стать майбутньої дитини. У коментарях колеги Ребрик та шанувальники вітають родину з радісною подією та залишають теплі слова.

Сама Лілія раніше говорила, що їй би було цікаво "спробувати себе мамою хлопчика": "Мені все одно - хлопчик чи дівчинка. Цікаво було б спробувати себе мамою хлопчика", - ділилася знаменитість. Як відомо, вони з чоловіком виховують двох доньок: старша Діана народилася у 2012-му році, а молодша Поліна у 2018-му. За свого обранця Андрія Дикого ведуча вийшла заміж у 2011-му році. Їхні стосунки розпочалися після закінчення зйомок "Танців з зірками", де обоє були учасниками.

Що стосується майбутніх пологів, то акторка зірка зізнавалася, що планує народжувати в Україні, аби бути поруч із рідними людьми:

"Для мене це дуже важливо. Це те, що дає мені сили. Я хочу народжувати тут. Зараз немає правильних і неправильних рішень. Кожен робить так, як вважає за потрібне і як відчуває. І це є правильне рішення. Я відчуваю, що моє серце тут. Хочу бути тут разом зі своїми рідними".

Читайте на тему: Переможниця першого "Холостяка" Олександра Шульгіна у США вдруге стала мамою: фото.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Нагадаємо, Лілія Ребрик - українська акторка та ведуча. До акторської та кар'єри ведучої займалася художньою гімнастикою та навіть отримала звання Майстриня спорту. Окрім того, у юності Лілія закінчила музичну школу за класом фортепіано.

У 2006 році стала ведучою "Прогнозу погоди" на каналі СТБ. З 2008 по 2016 роки була ведучою проекту "Танцюють всі". У січні 2009 року зірка на цьому ж телеканалі вела шоу "Неймовірні історії кохання". З 2017 по 2022 рік була ведучою програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна". Наразі перейшла працювати на канал "Дім", де веде програму "Ранок вдома".

  • Нещодавно "Холостяк" Макс Михайлюк та його вагітна дружина також оголосили стать майбутньої дитини.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil