RU  UA

Дізнатися

Обійшов Дорофєєву і Jerry Heil: Дантеса обрали найкращим поп-артистом 2023 року

Музикант висловився про це у соцмережах

Володимир Дантес став поп-артистом року за версією музичної премії Megogo Music Awards 2023. Церемонія нагородження відбулася у Києві 13 грудня. Також на заході назвали імена переможців в 13-ти інших номінаціях.

За звання поп-артист року Дантес змагався з низкою інших популярних артистів. У їх числі опинилися KOLA, Jerry Heil, TVORCHI, Христина Соловій, KADNAY, ADAM, ROXOLANA, Ліда Лі та навіть колишня виконавця Надя Дорофєєва.

Читайте також: Конфлікт інтересів: Дантесу заборонили зйомку в різдвяному шоу через жарти над ведучими каналу.

Фото: instagram.com/megogolive_ua

Згідно результатів голосування, яке складалося з голосів журі та глядачів (50 на 50%), Володимир у підсумку набрав 20 балів. На другому місці опинилася співачка Анастасія Прудіус (вона ж KOLA) з результатом 17 балів. Надя Дорофєєва посіла третє місце з загальною кількістю 15 балів. Таке ж число дісталося і Яні Шемаєвій (Jerry Heil) - 15 балів.

Фото: instagram.com/megogolive_ua

Дантес вже встиг прокоментувати звання поп-артист року. Зокрема, у пості в Instagram він зізнався, що раніше вважав подібні музичні премії "елементом визнання" та "змагання з іншими артистами". Однак зараз його дещо думка змінилася, але при цьому він залишається вірний своєму переконанню про те, що "творчість оцінювати неможливо".

"Ахрін*ть, поп артист року — я. Мені дуже приємно, і ця нагорода навіть не стільки моя, скільки всіх, хто вірить в мене. Раділа на премії вся моя команда. Я залишусь при своїй думці - творчість неможливо оцінювати. Раніше я дуже злився, що мене нікуди не запрошують, не номінують і т.д. бо вважав, що премії — це елемент визнання. Змагання з іншими артистами. Короче, брєд якийсь. Але зараз шалено розвивається український продукт. Всі роблять все на абсолютно різні смаки, і я дякую вам за це", - написав Володимир.

У коментарях колеги та шанувальники вітають артиста з перемогою та наголошують, що вона стовідсотково є заслуженою.

Читайте на тему: Були дуже токсичними: Тарабарова відповіла, чому розійшлася з Дантесом.

Фото: instagram.com/volodymyrdantes

Нагадаємо, премія Megogo Music Words проводилась у цьому році вдруге. У 2022 захід заснували з метою популяризації української музики, пошуку нових талантів та відзнаки вже наявних творчих успіхів серед українських музикантів.

Всього було оголошено 14 переможців у різних номінаціях. Нагороду також отримали Джамала ("Музика нашої єдності"), Злата Огнєвіч ("Колаба року"), KOLA ("Мініальбом року"), репер OTOY ("Хіп-хоп артист року"), виконавець YAKTAK ("Нова хвиля поп-музики"), а кліпом року стала відеоробота на пісню LATEXFAUNA "MASANDRA" та СТАСІК "Герої вмирають". Повний список переможців – тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов