Лайм

Вона не бідна людина: ексдиректор Ротару розповів, від яких гонорарів в РФ відмовилася співачка

За словами чоловіка, зірку "не здивувати грошима"

Софія Ротару, у якої нещодавно відібрали готель в окупованому Криму, навідріз відмовляється від концертної діяльності у країні-агресорці РФ. Колишній концертний директор артистки Сергій Лавров заявив, що йому "обривали телефон" росіяни, оскільки хотіли бачити відому українку на своїх новорічних корпоративах, і за це вони готові платити чималу суму.

Однак грошима, за словами чоловіка, виконавицю точно не здивуєш. Ексдиректор співачки каже, що Ротару ніколи не поступалася своїм принципам і зараз теж не збирається цього робити. Про це він заявив у коментарі російським ЗМІ.

Читайте також: Співала Кадирову українську пісню: репер у ЗСУ Ярмак різко розкритикував Софію Ротару.

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Як відомо, після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Ротару повністю припинила концертну діяльність, заявивши, що "зараз не час для співів". "Вона дуже принципова людина. На відміну від інших артистів, її неможливо було здивувати грошима. Відповідно, скільки б їй зараз не пропонували – вона відмовиться. Вона каже, що зараз не час, щоб працювати, розважати публіку. Вона забороняє про це навіть питати! Хоча на неї справді дуже багато запитів. Мені телефон обірвали, намагаючись домовитися щодо її концертів. Але я розумію, що влаштувати їх неможливо", - коментує її позицію колишній продюсер.

При цьому росіянин зазначив, що справа не в тому, що Ротару погано ставиться до росіян, а в тому, що на це є так звані "технічні причини": неможливо зараз привезти всю команду зірки до РФ, оскільки вона працює виключно з українцями.

"У неї усі музиканти – українці, балет український. Усіх їх привезти зараз до Росії — це зі сфери фантастики. Сама Софія Михайлівна вже якось проживе без усіх цих заробітків. Вона не бідна людина. І тому не буде такого, щоб вона все кинула та побігла співати за ці 100 тисяч доларів", - пояснює чоловік.

Читайте на тему: Вийшло не з першого разу: ЗМІ розкрили, як онук Софії Ротару виїхав за кордон під час війни.

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Окрім того Лавров заявив, що в минулому році Софію Михайлівну запрошували виступити у Німеччині, проте вона так і не дала своєї згоди. Ця ситуація наочно демонструє, що справа не лише у "технічних питаннях" та команді артистки, а в тому, що вона має принципову проукраїнську позицію, хоч і не надто активно висловлюється про російську агресію в Україні.

За виступ у РФ Ротару пропонували близько 100 тис доларів, про що проговорився її екс-директор. Для порівняння виступи інших українських артистів в новорічну ніч коштують в рази менше. Суму в 100 тис доларів, як і у випадку з Ротару, просить лише одна українська виконавиця - Світлана Лобода. Її виступ в новорічну ніч буде коштувати близько 3,5 млн доларів (100 тис дол).

Читайте на нашому сайті: Російські зірки родом з України, які зрадили своє коріння і не засуджують воєнну агресію РФ.

Що стосується інших знаменитостей, то Тіна Кароль, Вєрка Сердючка та Макс Барських готові вийти на сцену в новорічну ніч за 30 тис євро. До початку повномасштабної війни цінник сягав 50 тис євро. 40 тис євро за свій виступ тривалістю 45 хвилин просить MONATIK; 25 тис євро – Полякова; 25 тис дол – Каменських; 20 тис євро – Білик; 15 тис дол – Могилевська, Потап та гурт Mozgi; 12 тис дол - Олександр Пономарьов; 10 тис дол - гурт DZIDZIO; 10 тис євро буде коштувати виступ гурту KAZKA.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування

Їм складно радіти досягненням інших: які знаки Зодіаку заздрять чужому успіху

Астрологи назвали заздрісні знаки Зодіаку - Овни, Козероги, Леви та Скорпіони не вміють радіти успіхам інших

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню