Лайм

Дітям його не вистачає: Олена Зеленська розповіла про життя окремо від чоловіка

Через війну сім'я президента не може жити разом

Попри те, що дружина і діти Володимира Зеленського під час повномасштабного вторгнення РФ залишаються в Україні, сім'я живе у різних місцях. Нещодавно про життя окремо від дружини розповів президент, тепер стосунки з чоловіком прокоментувала перша леді.

В інтерв'ю німецькому телеканалу ZDF Олена Зеленська розповіла, що Володимир Зеленський майже два роки живе на роботі, і дітям дуже не вистачає батька. За словами дружини українського президента, вони мають можливість зустрічатися, але не так часто, як хотілося б.

Читайте також: Перше кохання: Олена Зеленська розповіла про хлопця своєї 19-річної доньки.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Ця війна змінює все, розділяє сім'ї. Ми зараз не можемо жити всі разом. Ми живемо з дітьми, мій чоловік постійно живе на роботі. Так, ми іноді можемо бачитися, але це не може бути постійно. Дітям його не вистачає, авжеж. Просто хочеться більше часу для того, щоб бути разом", - сказала перша леді України.

Дружина Володимира Зеленського додала, що війна розділила багато українських сімей і нагадала, що нині іншого вибору немає, як "триматися і чекати на возз'єднання".

Фото: instagram.com/zelenskiy_official

Раніше перша леді розповідала, що під час спільного часу з чоловіком, вони намагаються говорити про сім'ю та "речі, які повертають нас до того, що є сімейне тепло". При цьому політичні теми іноді теж виникають.

"Я завжди ділюся з ним новинами про дітей, як справи в школі та університеті. Я намагаюся, коли ми проводимо час разом, присвячувати його темам, які повертають нас до нормального життя хоча б на кілька годин, - розповідала Зеленська. - Звичайно, ми ведемо політичні розмови, я запитую про війну. Хочеться дізнатися щось таке, чого ніхто не знає, наприклад, що ось завтра перемога. На жаль, таких відповідей я не отримую. І думаю, що якщо буде така новина, то я дізнаюся її з усіма українцями.

Читайте також: Розуміє, чому я не з ним: Зеленський розповів про спілкування з 10-річним сином під час війни.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Також перша леді зізнавалася, що ніколи не мріяла, щоб її чоловік був би "історичною особою", якою він є сьогодні. Для неї важливо, щоб Володимир Зеленський був поруч з нею як кохана людина. "Це може бути трохи егоїстично, але мені потрібний мій чоловік, а не історична особа", - говорила дружина президента.

Раніше Олена Зеленська розповіла, як ставиться до другого президентського терміну чоловіка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували