Лайм

Донька путініста Івана Охлобистіна похвалилася, що він "спіймав кулю" під час поїздки на Донбас

Дівчина пишається батьком, який підтримує війну

Дочка затятого пропагандиста Івана Охлобистіна, який потрапив у новий "чорний спискок" ЄС, похвалилася поїздкою актора-путініста на окупований росіянами Донбас. Євдокія, яка також підтримує напад Росії на Україну, заявила, що пишається своїм батьком.

26-річна донька Охлобистіна, як і вся її родина, відкрито виступає на боці армії окупантів. Напередодні у своєму Instagram дівчина розповіла, що її батько возив російським солдатам "гуманітарну допомогу". Разом із шанувальником війни на захоплені українські території вирушила його дружина, і поки та їздила "за добавкою", Охлобистін потрапив під обстріл та "спіймав кулю". Ліквідації Z-патріота завадив бронежилет.

Читайте також: Після ліквідації оккупантів на концерті Поліни Менших Чичеріна розповіла, як ховається від ЗСУ.

Іван Охлобистін з дружиною Фото: instagram.com/batarieli_okhlobystina1477

Євдокія назвала батьків "психами" та з захопленням заявила, що "пишається неймовірно".

"Мама з татом вчергове їздили на Донбас, відвозили гумдопомогу. Мама поїхала до Ростова за добавкою допомоги, поки тато потрапив під обстріл і спіймав кулю. Слава Богу в бронік! Пишаюся неймовірно. Психи реально", - написала донька путініста в "сторіз".

Читайте також: Ще одна перевзулася: Діана Арбеніна, яка виступала проти війни, підтримала дружин російських окупантів.

Фото: instagram.com/batarieli_okhlobystina1477

Зірка "Інтернів" їздить на окупований Донбас з 2014 року. У 2016-му Охлобистін попросив надати йому громадянство терористичної самопроголошеної Донецької народної республіки. Наступного дня глава невизнаної республіки Олександр Захарченко видав путіністу паспорт ДНР.

У лютому 2022 року російський актор підтримав повномасштабне вторгнення Росії в Україну і заявив, що "такий історичний казус, як Україна, має зникнути". Охлобистін став на бік армії окупантів, а також організував флешмоб "Працюйте, браття".

Влітку 2023-го року поплічник терористів їздив у багатостраждальний Маріуполь, де цинічно розридався у розбомбленому росіянами театрі.

Охлобистін з дочкою Євдокією та сином Василем Фото: instagram.com/batarieli_okhlobystina1477

Навідувався до Маріуполя й ведучий білоруського походження Дмитро Шепелєв, який чималий період часу працював в Україні. На тимчасово окуповані росіянами українські території він приїжджав знімати шоу про тварин для пропагандистського каналу. На цей вчинок відреагував його колишній колега Анатолій Анатоліч.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі